Vivaco Dárkové balení kosmetiky s levandulovým olejem

Vivaco Dárkové balení kosmetiky s levandulovým olejem
849 849 55
849,- Kč

Původní cena: 849,- Kč


Hodnocení:


Vivaco Dárkové balení kosmetiky s levandulovým olejem z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Vivaco Dárkové balení kosmetiky s levandulovým olejem .

Detailní informace

Dárkové balení kosmetiky s levandulovým olejem - Krásné dárkové balení voňavé levandulové kosmetiky ve stylové krabičce. Zahalte se do vůně levandule a vychutnejte si v klidu každý den se vším, co Vám přinese. Dárkové balení obsahuje: Sprchový gel a šampon s levandulovým olejem BT Premium 500 ml -Sprchový gel a šampon s jemnou recepturou s levandulovým olejem a panthenolem pro šetrné mytí těla i vlasů. Gel zanechá vaši pokožku hedvábně jemnou a čistou, příjemná vůně levandule dokonale osvěží vaše tělo i mysl. Jemné složení šamponu je vhodné pro... každodenní péči o pokožku i vlasy pro muže i ženy. Tělové mléko s levandulovým olejem BT Premium 500 ml - se lehce vstřebává, nezanechává pocit mastnoty. Díky obsahu levandulového oleje pokožku zklidňuje, zvláční a příjemně provoní. Ideální ke každodennímu použití. Pleťový krém s levandulovým olejem BT Premium 50 ml - Posiluje ochrannou bariéru pokožky, chrání ji před nepříznivými vlivy prostředí a omezuje její vysušování. Je vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro pleť suchou a unavenou. Krém se lehce vstřebává a levandulový olej pleť jemně provoní. Zvláčňující mast s levandulovým olejem BT Premium 100 ml - Masážní a tělová mast s levandulovým olejem pro ošetření suché, zrohovatělé a popraskané kůže nohou i rukou. Změkčuje, zvláčňuje a regeneruje kůži na exponovaných místech (dlaně, lokty, paty, kolena). Krém na ruce a nehty s levandulovým olejem BT Premium 100 ml - Náš krém účinně působí na rozpraskanou a suchou pokožku a podporuje její regeneraci a hydrataci. Posiluje nehty. Vhodný ke každodennímu použití. Tak neváhejte, zavřete oči a zahalte se do uklidňující vůně levandule. Tato bylinka si získala neuvěřitelnou oblibu nejen tím, jak nádherně voní, ale i svými mnohostrannými účinky. Toaletní mýdlo s levandulovým olejem BT Premium 100 g - Ručně vyráběné toaletní mýdlo s levandulovým olejem je určeno pro jemné mytí a hydrataci pleti. Tak neváhejte, zavřete oči a zahalte se do uklidňující vůně levandule. Tato bylinka si získala neuvěřitelnou oblibu nejen tím, jak nádherně voní, ale i svými mnohostrannými účinky. Sůl do koupele s levandulovým olejem BT Premium 80 g - přispívá k prokrvení pokožky, povzbuzení látkové výměny a uvolnění svalů. Během koupele dochází k celkové regeneraci organismu, zklidnění a harmonizaci těla. Jemně provoní pokožku a zanechá ji jemnou a vláčnou. Čajová svíčka 1 ks Masážní žíňka 1 ks

Produkt je výrobek značky Vivaco ,distribuovaný s EAN kódem 8595635217197.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vivaco Dárkové balení kosmetiky s levandulovým olejem a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vivaco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vivaco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vivaco Dárkové balení kosmetiky s levandulovým olejem
Právě si prohlížíte...

849,- Kč