Vivaco Dárkové balení kosmetiky s kozím mlékem

Vivaco Dárkové balení kosmetiky s kozím mlékem
749 749 102
749,- Kč

Původní cena: 749,- Kč


Hodnocení:


Vivaco Dárkové balení kosmetiky s kozím mlékem z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Vivaco Dárkové balení kosmetiky s kozím mlékem .

Detailní informace

Luxusní balení kosmetiky s kozím mlékem pro péči o pokožku těla i obličeje ve velké dárkové krabici. To je dárek, který potěší každého milovníka přírodní kosmetiky. Kosmetika s kozím mlékem je návratem k přírodě a přírodním zdrojům. Obsahuje velké množství minerálních látek, stopových prvků, vitamínů a kyselinu listovou. Příznivě působí na pokožku, kterou vyživuje, zvláčňuje a zjemňuje, zajišťuje vyrovnané pH a dostatečnou hydrataci. Zanechává pokožku hebkou a jemnou. Velice kladně působí na citlivou a problematickou pokožku, je vhodné i pro al...ergiky, psoriatiky a atopiky. Dárkové balení obsahuje: Šampon na vlasy s kozím mlékem 400 ml - Vyživující šampón s kozím mlékem šetrně myje a ošetřuje vlasy. Mléčné proteiny pomáhají obnovovat narušenou strukturu vlasů a navrací jim ztracený objem a lesk. Sprchový gel s kozím mlékem 400 ml - Sprchový gel s kozím mlékem jemně čistí a hydratuje pokožku celého těla. Komplex složek z kozího mléka hloubkově vyživuje a regeneruje vysušenou a unavenou pokožku, navrací ztracenou hebkost a jemnost. Tělové mléko s kozím mlékem 400 ml - Hydratační tělová péče s kozím mlékem pro hloubkovou výživu a ošetření pokožky celého těla. Zvláčňuje, hydratuje a zjemňuje vysušenou pokožku, navrací ji ztracenou pružnost a jemnost. Nezanechává pocit mastnoty a příjemně voní. Tělové mléko je vhodné k ošetření všech typů pokožky, včetně suché a citlivé. Tuhé mýdlo s kozím mlékem 100 ml - Přírodní, ručně vyráběné mýdlo se zvláčňujícími extrakty z kozího mléka pro jemné mytí a ošetření obličeje i celého těla bez vysušování pokožky. Příjemná dlouhotrvající vůně. Pleťový krtém s kozím mlékem 50 ml - Výživný 24-hodinový pleťový krém s proteiny z kozího mléka zajišťuje dostatečnou hydrataci a optimálně vyrovnává pH pleti. Zklidňuje a osvěžuje unavenou pleť, redukuje vrásky a chrání před vznikem nových. Velmi dobře se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty. Je vhodný pro ošetření pleti vysušené a namáhané zejména v městském prostředí. Blahodárně působí na všechny typy pleti, včetně suché, citlivé a problematické. Napomáhá korigovat drobné defekty pleti. Příjemně voní. Sůl do koupele s kozím mlékem 300 g - Koupel napomáhá uvolnění po zvýšené fyzické zátěži a odstranění pocitu těžkých nohou. Extrakty z kozího mléka zlepšují kvalitu přecitlivělé a namáhané pokožky se sklonem k vysychání. Má zvláčňující, pečující a vyživující účinky. Dárkový box

Produkt je výrobek značky Vivaco ,distribuovaný s EAN kódem 8595635217159.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vivaco Dárkové balení kosmetiky s kozím mlékem a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vivaco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vivaco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vivaco Dárkové balení kosmetiky s kozím mlékem
Právě si prohlížíte...

749,- Kč