Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vivaco Dárkové balení kosmetiky CannaCare v dřevěné bedýnce - 17% sleva

-17%
Vivaco Dárkové balení kosmetiky CannaCare v dřevěné bedýnce

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vivaco Dárkové balení kosmetiky CannaCare v dřevěné bedýnce z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Vivaco Dárkové balení kosmetiky CannaCare v dřevěné bedýnce .

Zlevněné zboží

Dárkové balení kosmetiky s přírodním olejem pro péči o pokožku těla i obličeje v dekorativní dřevěné bedýnce. Dárek, který potěší každého milovníka přírodní kosmetiky. Dárkové balení obsahuje: Sprchový gel Cannacare 200 ml - Sprchový gel je díky obsaženému přírodnímu oleji ideální k péči o pokožku suchou, postiženou ekzémy, lupénkou a dalšími formami dermatóz. Podporuje regeneraci, hydrataci a revitalizaci pokožky zatížené každodenními nepříznivými vlivy prostředí, vyrovnává její pH, napomáhá hojit kůži v místě opruzenin, popálenin, jizev a str...ií, ulevuje od bolesti svalů a kloubů. Vhodný pro každodenní péči o pokožku i vlasy pro muže i ženy. Neobsahuje parabeny ani silikony. Má antialergenní parfemaci. Krém na ruce a nohy CannaCare 200 ml - Jemná receptura krému s přírodním olejem pro účinnou péči o pokožku rukou a nohou. Obsahuje za studena lisovaný, přírodní olej, který příznivě působí na suchou a rozpraskanou pokožku a podporuje její regeneraci a hydrataci. Také napomáhá změkčovat ztvrdlou a zrohovatělou pokožku chodidel. Vhodný pro každodenní péči. Má antialergenní parfemaci, neobsahuje parabeny ani silikony. Mýdlo na ruce CannaCare 400 ml - Zvláčňující mýdlo s podílem čistého přírodního oleje jemně myje a pečuje o pokožku celého těla. Receptura s krémovými přísadami zvláčňuje pokožku a zanechává ji příjemně provoněnou a hebkou. Přírodní olej je vhodný pro péči o pokožku s atopickým ekzémem, lupénkou, akné a uhrovitostí. Čajová svíčka Farmářská dřevěná bedýnka

Produkt je výrobek značky Vivaco ,distribuovaný s EAN kódem 8595635217074.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vivaco Dárkové balení kosmetiky CannaCare v dřevěné bedýnce a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vivaco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vivaco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vivaco Dárkové balení kosmetiky CannaCare v dřevěné bedýnce
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

289,- Kč