Vivaco Dárková vanička šumivých koupelových bomb

Vivaco Dárková vanička šumivých koupelových bomb
589 589 2007
589,- Kč

Původní cena: 589,- Kč


Hodnocení:


Vivaco Dárková vanička šumivých koupelových bomb z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Vivaco Dárková vanička šumivých koupelových bomb .

Detailní informace

Dopřejte sobě a svým blízkým šumivou koupel s úžasnou vůní levandule, měsíčku a růže, která působí na všechny smysly lidského těla, oživují mysl a dodávají pocit uvolnění po náročném dni . Příjemná vůně léčivých bylin vás bude provázet po celý den. Díky zvláčňujícím olejům bude pokožka po koupeli sametově jemná, pružná a vyživená. Dárkové balení obsahuje celkem 15 kusů šumivých koupelových bomb. Balení obsahuje : 5 x šumivá bomba levandule 45 g 5 x šumivá bomba měsíček 45 g 5 x šumivá bomba růže 45 g Levandule : Je známá především pro své zklid...ňující a regenerační účinky. Báječně uvolňuje nejen pokožku, ale i svalové napětí těla i mysli, zlepšuje prokrvení pokožky, působí proti depresím a špatné náladě. Využívá se rovněž k ošetření popálenin, plísní a ekzémů. Je ideální k regeneraci přecitlivělé a namáhané pokožky, omezuje riziko jejího popraskání. Kosmetika s levandulovým olejem dodá pocit hebkosti a pružnosti, nádherně pokožku provoní. Levandule má silné relaxační a zklidňující účinky, působí proti depresi a špatné náladě. Měsíček : Tato rostlinka je od pradávna velice oblíbená pro své všestranné použití. Pokud se měsíček užívá zevně, je skvělý na jizvy, omrzliny, spáleniny nebo akné a ekzémy. Potlačuje také vznik bakterií a plísní na pokožce. Pokožka je po použití přípravků s měsíčkem jemná a vláčná. Růže : Královna květin je velice oblíbená zejména mezi ženami. Její květ symbolizuje ženskost, eleganci a moc. Navíc je růže plná prospěšných látek jako například vitamín C a karboxylová kyselina. Má také protizánětlivé účinky a užívá se také při boji s vráskami.

Produkt je výrobek značky Vivaco ,distribuovaný s EAN kódem 8595635217562.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vivaco Dárková vanička šumivých koupelových bomb a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vivaco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vivaco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vivaco Dárková vanička šumivých koupelových bomb
Právě si prohlížíte...

589,- Kč