Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vivaco Dárková bedýnka kosmetiky s olejem čajovníku australského

Vivaco Dárková bedýnka kosmetiky s olejem čajovníku australského

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vivaco Dárková bedýnka kosmetiky s olejem čajovníku australského z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Vivaco Dárková bedýnka kosmetiky s olejem čajovníku australského .

Detailní informace

Dárkové balení kosmetiky s olejem čajovníku australského v dekorativním dřevěné bedýnce. Dárkové balení obsahuje: Šampon proti lupům Tea Tree 200 ml - Jemný přírodní šampon s olejem čajovníku australského a rostlinnými výtažky napomáhá odstranění lupů a předchází jejich opětovnému vzniku. Šampon zbavuje vlasy nečistot, zklidňuje vlasovou pokožku a zabraňuje jejímu svědění. Šampon zanechá vaše vlasy jemnější, zářivější a bez lupů. Balzám proti lupům Tea Tree 200 ml - Jemný přírodní balzám s olejem čajovníku australského a rostlinnými výtažky nap...omáhá odstranění lupů a chrání vlasy před tvorbou nových. Lehká konzistence balzámu nezatěžuje vlasy a napomáhá jim získat lesk, pružnost a větší objem. Kondicionační efekt pro snadné rozčesávání vlasů a úpravu účesu. Krém na nohy Tea Tree 200 ml - Pro své účinky je olej čajovníku vhodný i na pokožku v oblasti křečových žil nebo při problémech s ekzémy či lupénkou. Příjemná vůně omezuje zápach při pocení nohou. Vhodný ke každodennímu použití. 100% olej Tea Tree 30 ml - 100% přírodní antibakteriální pleťový olej čajovníku australského Tea Tree Oil je vhodný pro ošetření aknózní pleti, drobných poranění, po bodnutí hmyzem a popáleninách. Čajová svíčka 1 ks Dekorativní farmářská bedýnka

Produkt je výrobek značky Vivaco ,distribuovaný s EAN kódem 8595635217050.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vivaco Dárková bedýnka kosmetiky s olejem čajovníku australského a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vivaco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vivaco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vivaco Dárková bedýnka kosmetiky s olejem čajovníku australského
Právě si prohlížíte...

499,- Kč