Vícekanálová pipeta - pro 8 špiček - 0,05 - 0,3 ml

Vícekanálová pipeta - pro 8 špiček - 0,05 - 0,3 ml
3 699 3 699 1589
3 699,- Kč

Původní cena: 3 699,- Kč


Hodnocení:


Vícekanálová pipeta - pro 8 špiček - 0,05 - 0,3 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Vícekanálová pipeta - pro 8 špiček - 0,05 - 0,3 ml .

Detailní informace

Tato vícekanálová pipeta od Steinberg Systems vám urychlí a ergonomicky zrychlí práci v laboratoři. Namísto nesčetných pohybů palcem jako u jednokanálové pipety přenášíte s tímto zařízením celé 8 vzorků. Lehká a uživatelsky přívětivá pipeta je ideální pro přenášení tekutin v laboratořích, školách nebo i v domácnostech. Osmikanálová pipeta je vybavena přesnou pružinou, takže stisknutím tlačítka naberete a dávkujete objem s malou silou. Tlačítko se stejně hladce vrátí do původní polohy. Tímto způsobem pracujete dlouhou dobu bez únavy. Obsluha je ...možná jednou rukou. Otáčením pístu můžete regulovat požadované dávkování. Na robustní rukojeti najdete přehledný třímístný displej hlasitosti. Hlavici pipety lze otáčet o 360°, což usnadňuje odběr vzorků. S touto 8kanálovou pipetou snadno a rychle vysunete použité špičky a připravíte tak přístroj na další použití. Nabírání špiček je stejně snadné jako u jednokanálové pipety: Vícekanálovou pipetu položte přímo na špičky. Jemným, rovnoměrným tlakem nyní zvedejte špičky, dokud neucítíte protitlak. S nasazenými špičkami pak vložte pipetu vertikálně do kapaliny. Při přenášení vzorků pipetu mírně nakloňte a nechte špičky dotknout stěn nádoby, aby kapalina kontrolovaně odtékala. Osmikanálová pipeta je vyrobena z plastu. Materiál je robustní a mimořádně lehký - ideální pro přesnou práci v laboratořích, lékárnách a zdravotnických zařízeních.

Produkt je výrobek značky Steinberg Systems ,distribuovaný s EAN kódem 4062859180841.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vícekanálová pipeta - pro 8 špiček - 0,05 - 0,3 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Steinberg Systems a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Steinberg Systems najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vícekanálová pipeta - pro 8 špiček - 0,05 - 0,3 ml
Právě si prohlížíte...

3699,- Kč