Vícekanálová pipeta - pro 8 špiček - 0,005 - 0,05 ml

Vícekanálová pipeta - pro 8 špiček - 0,005 - 0,05 ml
3 699 3 699 604
3 699,- Kč

Původní cena: 3 699,- Kč


Hodnocení:


Vícekanálová pipeta - pro 8 špiček - 0,005 - 0,05 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Vícekanálová pipeta - pro 8 špiček - 0,005 - 0,05 ml .

Detailní informace

Tato vícekanálová pipeta od Steinberg Systems urychlí a ergonomicky zrychlí vaši práci v laboratoři. Namísto nesčetných pohybů palcem jako u jednokanálové pipety přenesete s tímto zařízením celých 8 vzorků pouhým stisknutím tlačítka. Lehká a snadno použitelná pipeta je ideální pro přenášení tekutin v laboratořích, školách nebo i v domácnostech. . Osmikanálová pipeta je vybavena přesnou pružinou, takže při stisknutí tlačítka se objem odebírá a dodává malou silou. Tlačítko se stejně hladce vrátí do původní polohy. Díky tomu můžete pracovat bez ún...avy po dlouhou dobu. Obsluha je možná jednou rukou. Otáčením pístu můžete ovládat požadované dávkování. Na robustní rukojeti najdete přehledný třímístný displej hlasitosti. . Hlavu pipety lze otáčet o 360°, což usnadňuje nabírání vzorků. Pomocí této 8kanálové pipety snadno a rychle vysuňte použité špičky a připravte jednotku k dalšímu použití. Nabírání špiček je stejně snadné jako u jednokanálové pipety: vícekanálovou pipetu nasaďte přímo na špičky. Jemným, rovnoměrným tlakem nyní zvedejte špičky, dokud neucítíte protitlak. S nasazenými špičkami pak vložte pipetu vertikálně do kapaliny. Při přenášení vzorků pipetu mírně nakloňte a nechte špičky dotknout stěn nádoby, aby kapalina kontrolovaně odtékala. Osmikanálová pipeta je vyrobena z plastu. Materiál je robustní a mimořádně lehký - ideální pro přesnou práci v laboratořích, lékárnách a zdravotnických zařízeních.

Produkt je výrobek značky Steinberg Systems ,distribuovaný s EAN kódem 4062859180858.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vícekanálová pipeta - pro 8 špiček - 0,005 - 0,05 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Steinberg Systems a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Steinberg Systems najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vícekanálová pipeta - pro 8 špiček - 0,005 - 0,05 ml
Právě si prohlížíte...

3699,- Kč