Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vestavná trouba WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6230 WH

Vestavná trouba WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6230 WH
Vestavná trouba WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6230 WH
Vestavná trouba WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6230 WH
Vestavná trouba WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6230 WH

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vestavná trouba WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6230 WH z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná trouba WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6230 WH .

Detailní informace

Multifunkční parní trouba Moderní parní trouba Whirlpool ABSOLUTE AKZ9 6230 IX vás zaujme již na první pohled a skvěle zapadne do každé kuchyně. Jeho vnitřní objem je 73 litrů, takže vás nikdy nenechá ve štychu. Když k tomu přidáte speciální funkce a různé druhy ohřevu. Výrobce samozřejmě myslel i na bezpečnost = dětská pojistka zabrání zapnutí spotřebiče a chlazení dveří se postará o to, aby se nikdo nepopálil. Ovšem, největší výhodou zůstává nízká spotřeba. Ta řadí vestavnou troubu do energetické třídy A+. To znamená, že je šetrná nejen k živ...otnímu prostředí, ale především k vaší peněžence. Inteligentní senzorová technologie Kdo říkal, že si přípravu pokrmu nemůžete zjednodušit a zpříjemnit? Věřte, že s pomocí inteligentní senzorové technologie 6. smysl zvládne i úplný začátečník připravit chutné jídlo. Stačí si jen vybrat jeden z přednastavených receptů, zadat váhu vložených surovin a poté vaše práce končí Od tohoto okamžiku si trouba automaticky nastaví všechny potřebné funkce a celý proces přípravy pokrmu bude mít pod nepřetržitou kontrolou. Víceúrovňové pečení Abyste ušetřili drahocenný čas, který byste jinak museli trávit čekáním, až trouba připraví jeden druh pokrmu a poté další, přišla firma Whirlpool s chytrým řešením = víceúčelové pečení. Pomocí ventilátoru, který umožňuje rovnoměrné rozdělení tepla v celém vnitřním prostoru spotřebiče, jsou zajištěny ty nejlepší podmínky pro pečení. Bez problému tak můžete do sporáku vložit i více plechů najednou s různým druhem pokrmů (maso a buchty) a nebát se, že by došlo ke smíchání vůní. Snadná a rychlá údržba Také vás již nebaví trávit svůj volný čas úklidem a údržbou domácnosti? Pokud ano, tak určitě oceníte, že trouba Whirlpool​ se zvládne vyčistit skoro sama. Katalytické (samočistící) vnitřní stěny vám usnadní práci s čištěním a trvale zajistí dokonalý vzhled trouby.

Produkt je výrobek značky Whirlpool ,distribuovaný s EAN kódem 8003437938740.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vestavná trouba WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6230 WH a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Whirlpool a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Whirlpool najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná trouba WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6230 WH
Právě si prohlížíte...

14490,- Kč