Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vestavná trouba Siemens HB578G5S6

Vestavná trouba Siemens HB578G5S6
Vestavná trouba Siemens HB578G5S6
Vestavná trouba Siemens HB578G5S6
Vestavná trouba Siemens HB578G5S6

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vestavná trouba Siemens HB578G5S6 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná trouba Siemens HB578G5S6 .

Detailní informace

Vestavná trouba Siemens HB578G5S6 Pokud milujete vaření a současně i nové inovativní technologie, které vám dokáží ušetřit nejen čas, ale i práci, při zachování maximální bezpečnosti a přehlednosti, pak vestavná trouba značky Siemens bude přesně pro vás. Disponuje velkým množstvím funkcí, kvalitním osvětlením a možností kontrolovat nebo přeprogramovat aktuální nastavení trouby jen pomocí vašeho chytrého telefonu i na dálku. Bez nutnosti předehřívání Již nemusíte dlouze čekat na předehřátí trouby. Funkce rychloohřevu dobu čekání výrazně zkrátí i... bez navýšení spotřeby energií. S funkcí coolStart zase budete moci pracovat i s hluboce zmrazenými potravinami při zachování veškerých chutí a vůní. Automatické pečení Bez čeho se jistě obejdete je kolikrát složité nastavování a následné přenastavování programů, úpravy teploty, úrovně pečení a podobně. CookControl30 se o vše postará, na vás bude pouze vybrat program a nastavit váhu pokrmu, nic víc. Vždy dokonale upečený pokrm Díky 3D horkému vzduchu nemusíte ani složitě přemýšlet na jakou úroveň pokrm umístit, trouba totiž dokonale rozloží teplotu uvnitř tak, že jídlo bude vždy perfektně propečené, ať už je umístěno na jakékoli úrovni. Jednoduše s aplikací S aplikací Home Connect můžete bez starostí opustit kuchyni a hrát si s vašimi dětmi třeba na zahradě. Díky ní totiž budete moci kontrolovat nastavení trouby i průběh právě běžícího programu snadno vaším smartphonem. Nebo jen vložte pokrm do trouby, a až bude třeba, následně v aplikaci vyberte program a vaše oblíbené jídlo se začne samo péct, s takovými možnostmi bude vaření zábava. Okamžitá analýza problému A na závěr ještě poslední vychytávka. Jestliže dojde k nějakým potížím se spotřebičem, tak díky zákaznické podpoře, lze diagnostikovat problém na dálku a okamžitě chybu opravit. A pokud by se přeci jen nepodařilo problém okamžitě odstranit, tak profesionální technik k vám dorazí již maximálně připraven a s příslušnými náhradními díly. Lehkost ovládání Přehledné a velmi intuitivní ovládání zajistí LCD displej, u kterého jistě oceníte jeho velikost a jasné barvy. Vnitřní osvětlení uvnitř trouby vám pomůže mít nad pokrmem plnou kontrolu.

Produkt je výrobek značky Siemens ,distribuovaný s EAN kódem 4242003859858.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vestavná trouba Siemens HB578G5S6 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Siemens a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Siemens najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná trouba Siemens HB578G5S6
Právě si prohlížíte...

18575,- Kč