Vestavná trouba Gorenje BO798S38BG

Vestavná trouba Gorenje BO798S38BG
Vestavná trouba Gorenje BO798S38BG
Vestavná trouba Gorenje BO798S38BG
Vestavná trouba Gorenje BO798S38BG
15 759 15 049 1638
15 759,- Kč

Původní cena: 15 049,- Kč


Hodnocení:


Vestavná trouba Gorenje BO798S38BG z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná trouba Gorenje BO798S38BG .

Detailní informace

Příprava jako od profesionála Vestavná trouba svým oválným tvarem odkazuje na tradiční pece na dřevo. Je to nejen estetický prvek, ale samozřejmě i praktický. Kromě toho, že zaoblené kouty zvětšují vnitřní prostor, umožňují také ještě lepší cirkulaci vzduchu kolem pečeného jídla, díky čemuž jsou pokrmy zevnitř jemné a šťavnaté a zvenčí nádherně křupavé. Teplý vzduch se k jídlu lépe dostává také díky zapuštěným stěnám, které eliminují počet chladných míst způsobujících nerovnoměrné opékání. Příprava pokrmů je tak vždy na velmi vysoké úrovni, kte...rou vaše chuťové pohárky jistě ocení. Můžete se na ni spolehnout Kvalita smaltu je pro bezchybné a dlouhodobé fungování trouby naprosto klíčová. Povrch typu SilverMatte je vysoce odolný a pevný. Díky tomu, že je bez mikropórů, vydrží nápor těch nejvyšších teplot, mikrovlnám i páry. Trojitá vrstva nátěru zajišťuje důkladnou izolaci, takže bude vnitřek trouby vždy bezpečný a sterilní. Automatické programy Pokud si nejste jistí, který program pro daný druh jídla zvolit, můžete to nechat na vaší troubě. Stačí vybrat typ, zadat hmotnost pokrmu a stisknout start. O zbytek se už postará trouba. Ideální řešení pro začátečníky. Rovnoměrné pečení Trouba je vybavena technologií MultiFlow 360°, která zajišťuje dokonalou cirkulaci horkého vzduchu v troubě. K rovnoměrnému šíření přispívá i její zaoblený tvar. Jídlo je tak dokonale upečené z každé strany a při pečení na více úrovních nedochází k mísení vůní. Velký vnitřní prostor Tento model pochází z nové generace trub výrobce Gorenje, která je založena především na větším vnitřním objemu. Zvětšený prostor umožňuje péct větší množství jídla na více plechách, přičemž vnější rozměry trouby zůstávají nezměněné. Z původních 3 úrovní lze nyní využít až 5 úrovní současně. Sušení potravin S touto šikovnou troubou můžete nejen péct, ale i sušit. Na sušené dobroty z ovoce, zeleniny či masa nepotřebujete extra pořizovat potravinovou sušičku. Dvířka, která při pečení nepálí Systém UltraCoolDoor představuje perfektní tepelnou izolaci, kterou zajišťuje trojité sklo ve dveřích trouby. Dvířka tak zůstávají i během pečení chladná, takže jsou bezpečnější, zejména pak pro děti a domácí mazlíčky. Díky tomu, že se teplo udržuje uvitř, zároveň dochází k optimální spotřebě energie. Víceúrovňové pečení Díky kombinaci chytrého pohybu vzduchu a speciálnímu tvaru trouby HomeMade můžete současně péct až na 5 úrovních najednou, aniž by došlo ke smíchání chutí či vůní. Rovnoměrné proudění vzduchu zajistí dokonalé upečení na každé úrovni. Krásně šťavnaté maso Vychutnejte si lahodné maso či rybu díky funkci SlowBake. Ta je založena na pomalém pečení při nižších teplotách po dobu 6 hodin, takže pokrm neztratí svoji šťavnatost, vůni ani nutriční hodnoty. Lesklý povrch bez otisků Nerezový povrch trouby je opatřen speciálním filtrem, na kterém nenajdete otisky prstů. S takovou povrchovou úpravou se bude trouba stále lesknout a ušetří vám práci s čištěním.

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782517792.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 699,- Kč
Detail
8 490,- Kč
7 690,- Kč
Detail
10 990,- Kč
9 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vestavná trouba Gorenje BO798S38BG a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná trouba Gorenje BO798S38BG
Právě si prohlížíte...

15759,- Kč