Varná konvice s izolací - 60 L - 3000 W - {{teplotní rozsah_162_temp}} °C - nerezová ocel - LCD displej - časovač

Varná konvice s izolací - 60 L - 3000 W - {{teplotní rozsah_162_temp}} °C - nerezová ocel - LCD displej - časovač
11 990 10 999 844
11 990,- Kč

Původní cena: 10 999,- Kč


Hodnocení:


Varná konvice s izolací - 60 L - 3000 W - {{teplotní rozsah_162_temp}} °C - nerezová ocel - LCD displej - časovač z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Varná konvice s izolací - 60 L - 3000 W - {{teplotní rozsah_162_temp}} °C - nerezová ocel - LCD displej - časovač .

Detailní informace

Pro vaření skvělého piva nemusíte být profesionální sládek, postačí si pořídit varný kotel na pivo výrobce Royal Catering! Světlé nebo tmavé pivo, pšeničné nebo plzeňské: se systémem na vaření piva můžete vyrábět pivo podle vlastního receptu nebo vyzkoušet některý z přednastavených programů. Nerezový kotel domácího varného systému má vysokou kapacitu {{kapacita_86_temp}} l. Přesné přidávání přísad usnadňuje litrová stupnice. Samotná varná konvice obsahuje desku s obvody, která reguluje nastavení programu, takže proces vaření je vždy přesný. K t...omu slouží intuitivní dotykový ovládací panel, který umožňuje přístup k všestranným funkcím: Zatímco začátečníci se spoléhají na automatický režim, profesionálové používají manuální režim k vyzkoušení vlastních receptů. Díky paměťové funkci spotřebiče můžete uložit až 9 receptů. Zde zadáte teplotu, výkon a dobu spařování (rozsah nastavení časovače 0 - 180 min) pro každý program. Funkce automatického pozastavení zajišťuje, že ingredience mají k dispozici optimální čas na uvolnění vůní a chutí. Všechny fáze procesu a nastavené parametry lze přečíst na přehledném LCD displeji. Pro optimální rozložení tepla v rozsahu mezi {{teplotní_rozsah_162_temp}} °C je jednotka pro vaření piva vybavena dvěma topnými tělesy o celkovém výkonu 3000. W. Izolace zajišťuje optimální udržení tepla a pomáhá udržet nízké náklady na energii. Míchání rmutu a později i mladiny během odpočinku přebírá elektromagneticky poháněné čerpadlo. Dvojité dno zamezuje přichycování rmutu na dně. Pomocí vypouštěcího kohoutu s integrovaným filtrem můžete na konci procesu vaření piva snadno převést mladinu do kvasné nádoby. Konvice na vaření piva je vybavena dvěma bočními rukojeťmi, které se snadno drží. Držadla mají praktickou velikost, a usnadňují tak přepravu a skladování přístroje. Díky vysoce kvalitním materiálům, jako je nerezová ocel nebo sklo víka, je tato varná konvice nejen mimořádně odolná, ale také se snadno čistí. Ochrana proti přehřátí TCO vždy zaručuje bezpečné používání domácí varné jednotky. Poznámka: Než začnete vařit pivo, informujte neformálně příslušný hlavní celní úřad o zahájení výroby, místě výroby a předpokládaném množství uvařeného piva.

Produkt je výrobek značky Royal Catering ,distribuovaný s EAN kódem 4062859157157.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Varná konvice s izolací - 60 L - 3000 W - {{teplotní rozsah_162_temp}} °C - nerezová ocel - LCD displej - časovač a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Catering a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Catering najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Varná konvice s izolací - 60 L - 3000 W - {{teplotní rozsah_162_temp}} °C - nerezová ocel - LCD displej - časovač
Právě si prohlížíte...

11990,- Kč