Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Válenda Mary Petite, levý roh,vč.roštu,bez matrac - II. jakost - 10% sleva

-10%
Válenda Mary Petite, levý roh,vč.roštu,bez matrac - II. jakost
Válenda Mary Petite, levý roh,vč.roštu,bez matrac - II. jakost
Válenda Mary Petite, levý roh,vč.roštu,bez matrac - II. jakost
Válenda Mary Petite, levý roh,vč.roštu,bez matrac - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Válenda Mary Petite, levý roh,vč.roštu,bez matrac - II. jakost z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Válenda Mary Petite, levý roh,vč.roštu,bez matrac - II. jakost .

Zlevněné zboží

Důvody zařazení do bazarového zboží - poškozená potahová látka. Fotografie poškození naleznete v galerii. Seznamte se s výhodami postele Mary Petite v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce postele Mary Petite. S válendou Mary Petite bude každé poležení siestou Čalouněné francouzské lůžko Mary Petite je jednoznačnou ukázkou moderního designu. Výrazným prvkem válendy jsou luxusně prošitá čalouněná čela, které mají i praktické využítí. V případě, že se budete chtít opřít například ...při sledování televize nebo čtení, vás bude vždy chránit před chladnou stěnou. Součástí válendy je rošt, na který můžete volně uložit matraci o rozměrech 140x200 cm, vybírat můžete z naší pestré nabídky. Součástí válendy je i objemný úložný prostor, který je nedocenitelný např. pro uschování lůžkovin. Celková konstrukce je bytelná, doporučená nosnost postele je 130 kg, ale pro příležitostné přespání snese až 150 kg. Fotografie je ilustrační. Válenda se dodává bez matrace, dekoračních polštářků a plédu. Prostorová orientace válendy Mary Petite Rozměry válendy Mary Petite (válenda v opačném rohu, ilustrační fotografie) Video recenze ke kompletnímu řešení pro vaši ložnici Video recenze k ložnici je ilustračního charakteru. Zobrazuje vybrané kompletní řešení ložnice včetně možných doplňků. Kompletní řešení pro vaši ložnici Víme, jak ušetřit váš čas. Proto u nás najdete válendu Mary Petite spolu s doplňky tak, aby byl její nákup ještě snazší. Kompletní řešení pro vaši ložnici Výhody: moderní design rošt a úložný prostor součástí postele kvalitní a odolný rám dlouhá životnost praktické čalouněné čela vyrobeno v České republice Provedení: materiál: LDTD barva: šedá dekor: paris 21 materiál nožek: chrom nosnost: 130 kg výška ložné plochy bez matrace: 43 cm hmotnost: 78,5 kg rozměry lůžka: 140x200 cm rozměry: 149x100x209 cm prostorová orientace: levý roh Dodání: demontováno 3 samostatné balíky balík 1: 204x35x142 cm, 55 kg balík 2: 100x7x209 cm, 15 kg balík 3: 100x7x149 cm, 10 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003434173.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Válenda Mary Petite, levý roh,vč.roštu,bez matrac - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Válenda Mary Petite, levý roh,vč.roštu,bez matrac - II. jakost
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

5849,- Kč