Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ultrazvuková špachtle na obličej Rowenta LV8030F0

Ultrazvuková špachtle na obličej Rowenta LV8030F0
Ultrazvuková špachtle na obličej Rowenta LV8030F0
Ultrazvuková špachtle na obličej Rowenta LV8030F0
Ultrazvuková špachtle na obličej Rowenta LV8030F0

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ultrazvuková špachtle na obličej Rowenta LV8030F0 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Homeandcook a budete spokojení s dodaným Ultrazvuková špachtle na obličej Rowenta LV8030F0 .

Detailní informace

Klíčové vlastnosti Je vaše pleť zašedlá a bez života? Trápí vás černé tečky, zanícená místa a pupínky? Pak potřebujete parťáka, s jehož péčí se budete každý večer cítit jako po návštěvě kosmetického salonu! Kosmetická ultrazvuková špachtle Rowenta Skin-Sonic Purifier LV8030F0 hravě a jedním pohybem odstraní odumřelé kožní buňky, vrstvy mazu, černé tečky, bílé pupínky a další nečistoty včetně zbytků make-upu a vyčistí pokožku skutečně do hloubky. Při pravidelném používání uvidíte výrazné zlepšení pleti, která bude svěží, zářivá, vypnutá a p...lná života. Skin-Sonic Purifier zbaví váš obličej všech nedokonalostí! Navíc dokáže pleť nejen skvěle vyčistit, ale také zapracovat váš oblíbený krém či sérum a jemnými vibracemi maximálně zvýšit jeho účinnost. Získáte tak hned dva praktické kosmetické pomocníky ukryté v jednom elegantním přístroji s luxusním zlatým designem. Příznivé účinky na pleť: Odstraní odumřelé kožní buňky Zajistí dokonalý peeling pleti až do hloubky kožních pórů Čistí pleť skutečně do hloubky Prevence vzniku černých teček a ucpávání kožních pórů Účinné zapracování kosmetických přípravků, krémů a sér do pleti Liftingový efekt pro jemné mimické vrásky a posílení pružnosti pleti Lokální podpora krevního oběhu pro stimulaci lymfatického systému obličeje Mechanická stimulace kolagenních a elastických vláken pro omlazení pleti Jak to funguje? Ultrazvuková špachtle vibruje rychlostí 24 kHz a vytváří tak sonický pohyb. Jemnými pohyby po obličeji tak tento ultrarychlý pohyb čistí pleť do hloubky a odstraňuje veškeré nečistoty z jejího povrchu: kožní maz, zbytky make-upu a odumřelé kožní buňky ulpí na hrotu aplikátoru . Ultrazvuk pronikne i do těch nejmenších záhybů a dokonale se přizpůsobí tvaru obličeje - vyčistí tak i záhyby kolem nosu nebo bradu s maximální efektivitou. Rowenta Skin-Sonic Purifier je vybavena Li-Ion baterií a dobíjí se podobně jako třeba telefon. Díky odnímatelnému kabelu ji můžete dobíjet kdykoliv a kdekoliv. Tip:  Pro nejefektivnější péči doporučujeme pleť před čištěním napařit a navlhčit. Teplo otevře kožní póry do hloubky, díky vlhkosti pleti pak přístroj po pokožce dobře klouže. Ideální je proto používat ultrazvukovou špachtli po koupeli. Nejdůležitější parametry Ultrazvukový čistič pleti a aplikátor kosmetických přípravků Hloubkové čistění pleti díky ultrazvukovým frekvencím pro zářivější, hladší a pružnější pokožku Vhodné pro všechny typy pleti a všechny věkové skupiny Dva režimy provozu: čistění pleti a zapracování kosmetických přípravků Jednoduché zapnutí/vypnutí pomocí tlačítka Frekvence 24 000 pulzů/min. Aplikátor z ušlechtilé nerezové oceli Doba provozu na jedno nabití až 69 min. Součástí cestovní pouzdro pro hygienický přenos a nabíjení Nabíjí se pomocí USB kabelu Ergonomický tvar příjemný do dlaně Vhodné pro všechny typy pleti Voděodolné provedení Tip:  Objevte celou  zlatou řadu  péče o pleť!

Produkt je výrobek značky Rowenta ,distribuovaný s EAN kódem 3121040084274.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ultrazvuková špachtle na obličej Rowenta LV8030F0 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rowenta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rowenta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ultrazvuková špachtle na obličej Rowenta LV8030F0
Právě si prohlížíte...

1999,- Kč