Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ultraminiaturní mikrospínač Panasonic ASQ ASQ10617J

Ultraminiaturní mikrospínač Panasonic ASQ ASQ10617J

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ultraminiaturní mikrospínač Panasonic ASQ ASQ10617J z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FonetipZískejte tento produkt se slevou z obchodu Fonetip a budete spokojení s dodaným Ultraminiaturní mikrospínač Panasonic ASQ ASQ10617J .

Detailní informace

Díky kluznému kontaktu je kontaktní síla nezávislá na ovládací cestě, takže je tato síla v celé ovládací oblasti stále stabilní a rovnoměrná. Je také možno využít celou cestu zdvihátka. Především je třeba zdůraznit, že dráha volného chodu je pro rozpínací kontakt min. 2,5 mm a 2,2 mm pro pracovní kontakt. Provedení bez přídavného ovládače můžete ovládat i ze strany ze všech směrů, až do úhlu max. 40°.Technické parametryHodnotaTyp kontaktu1 přepínacíTyp (výrobce)ASQ10617JMateriál kontaktuAgNi + AuPřipojení (součástky)Kabel bez konektorůSpínací p...roud (max.)0.1 ATeplota (max.)+85 °CTeplota (min.)-40 °CTyp spínače/tlačítka (kategorie)MikrospínačŽivotnost (mechanická)5 x 105 SchaltzyklenFunkce (přepínač/tlačítko)Bez aretaceSpínací napětí30 V/DCMnožství1 ksPřepínací pozice1x zap/(zap)Typ sepnutíRovná kovová páka

Produkt je výrobek značky Panasonic ,distribuovaný s EAN kódem 2050000456787.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ultraminiaturní mikrospínač Panasonic ASQ ASQ10617J a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Panasonic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Panasonic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ultraminiaturní mikrospínač Panasonic ASQ ASQ10617J
Právě si prohlížíte...

248,- Kč