Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tvrzené sklo pro Apple iPhone 14 Pro, Full Glue

Tvrzené sklo pro Apple iPhone 14 Pro, Full Glue
Tvrzené sklo pro Apple iPhone 14 Pro, Full Glue
Tvrzené sklo pro Apple iPhone 14 Pro, Full Glue
Tvrzené sklo pro Apple iPhone 14 Pro, Full Glue

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tvrzené sklo pro Apple iPhone 14 Pro, Full Glue z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tvrzené sklo pro Apple iPhone 14 Pro, Full Glue .

Detailní informace

Maximální ochrana displeje Poskytněte svému chytrému telefonu Apple iPhone 14 Pro nejúčinnější a nejlepší ochranu před poškozením, poškrábáním a rozbitím jeho displeje s pomocí unikátního tvrzeného 4D skla Winner Group v černé barvě. Sklo zaujme nejvyšší možnou tvrdostí 9H, která skvěle ochrání váš displej při nejrůznějších nárazech, pádech nebo tření o klíče v kapse. Díky technologii 4D má sklo zaoblené hrany a praktická oleofobní vrstva se stará o hladký povrch bez znečištění a otisků prstů. Zaoblené hrany 4D tvrzené sklo nabízí díky speciáln...í technologii pro tepelnou úpravu dokonale zaoblené hrany, které poskytují maximální ochranu pro váš displej v případě pádu. Pomocí lisování za vysokých teplot a chemické úpravě dostává sklo krásně zaoblený povrch s jemným leštěním. Rychlá odezva Ochranné sklo má výřezy určené pro senzory, přední kameru a reproduktor, navíc vypadá velice elegantně a na dotek zaujme hladkým povrchem a 100% zachováním barev. Díky jeho maximální citlivosti nedochází k omezení ovládání, takže do poslední chvíle nepoznáte, že máte na displeji nalepené sklo. Anti-Fingerprint proti otiskům prstů Už vás nebaví neustále čistit displej? Praktická oleofobní vrstva se postará o hladký povrch displeje bez znečištění či otravných otisků prstů. Vedle toho se můžete spolehnout na jednoduchou instalaci, kterou hravě zvládne i začátečník a 100% přilnavost bez bublin.

Produkt je výrobek značky Apple ,distribuovaný s EAN kódem 8591194113994.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvrzené sklo pro Apple iPhone 14 Pro, Full Glue a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apple a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apple najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tvrzené sklo pro Apple iPhone 14 Pro, Full Glue
Právě si prohlížíte...

449,- Kč