Travní traktor MTD SMART RE 130 H, se zadním výhozem

Travní traktor MTD SMART RE 130 H, se zadním výhozem
Travní traktor MTD SMART RE 130 H, se zadním výhozem
Travní traktor MTD SMART RE 130 H, se zadním výhozem
Travní traktor MTD SMART RE 130 H, se zadním výhozem
68 990 68 990 1453
68 990,- Kč

Původní cena: 68 990,- Kč


Hodnocení:


Travní traktor MTD SMART RE 130 H, se zadním výhozem z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, motorová zahradní technika, zahradní traktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Travní traktor MTD SMART RE 130 H, se zadním výhozem .

Detailní informace

Travní traktor MTD SMART RE 130 H se zadním výhozem, silným MTD Briggs&Stratton motorem je výkonný a pohodlný stroj pro údržbu velkých ploch trávníků. Doporučená plocha je 4,500 m2. Traktor zajišťuje tři funkce - sběr, mulčování, zadní výhoz (s příslušenstvím) a dále má tažné zařízení, díky kterému má možnost připojení velkého množství příslušenství (vozíky, sypače, odmechovače, válce, provzdušňovače ap.) 
Sběrný koš o objemu 240 l je dodáván s traktůrkem, zadní deflektor, mulčovací sadu&nb...sp;a další příslušenství si můžete zakoupit v našem E-shopu.  Motor Spolehlivý jednoválcový motor MTD Briggs&Stratton o maximálním výkonu 13 HP poskytuje dostatečný výkon pro sečení trávy i pro práci s dalšími příslušenstvími. Travní traktor MTD SMART RE 130 H je vybaven komfortní hydrostatickou převodovkou pro jednoduché ovládání stroje bez nutnosti řazení a elektrickým startérem. Převodovka umožňuje ovládání rychlosti plynule nožním pedálem. Lehce sešlápnete pedál s požadovanou základní rychlostí pojezdu a zahájíte sečení.   
Konstrukce
Pevný ocelový rám bez středového tunelu umožňuje velmi snadné nastupování i vystupování z traktoru. Robustní náprava se systémem naklápění kol do strany při změně směru je vyrobena z kvalitní litiny. Kola perfektně kopírují poloměr zatáčky bez jakéhokoliv poškození trávníku způsobeného hrnutím kol dopředu. Velmi malý poloměr otáčení 46 cm pro perfektní manévrovatelnost se strojem. 
Žací ústrojí Díky plovoucímu žacímu ústrojí se záběrem 92 cm, které je osazeno dvěma žacími noži a s antiskalpovacími kolečky snadno posečete trávu v nerovném terénu a vyhnete se poškození trávníku. Žací ústrojí je uloženo tak, aby dovolovalo sečení trávy také v těsné blízkosti různých překážek jako jsou zídky nebo chodníky. Hladké řemeny žacího ústrojí dovolují při nárazu nože na pevnou překážku lehké proklouznutí a tím minimalizaci rizika drahé opravy. Výšku sečení lze nastavit ručně v 5 polohách v rozmezí 30 - 95 mm. Hlavní přednosti
Spolehlivý motor MTD Briggs&Stratton max. výkonu 13 HP Komfortní hydrostatická převodovka s nožním pedálem Excentricky uložené žací ústrojí pro možnost sečení těsně u překážek, zídek nebo chodníků Robustní přední náprava z litiny se systémem naklápění kol do strany při změně směru Hladké řemeny žacího ústrojí dovolující při nárazu nože na pevnou překážku lehké proklouznutí a tím minimalizaci rizika drahé opravy
Výkonný světlomet jako bezpečnostní prvek i pomocník při práci v horších světelných podmínkách Kapota s velkým úhlem otevření pro dokonalý přístup k motoru Jednoduchá obsluha stroje Ergonomicky rozmístěné ovládací prvky Velký objem koše pro posekání velké plochy v co nejkratším času Měkký koš s tvrdým víkem Snadné vysypávání koše z místa řidiče Velmi malý poloměr otáčení 46 cm Perfektní manévrovatelnost se strojem Pevný ocelový rám bez středového tunelu
Pohodlné odpružené sedadlo s drážkami pro odvod vody a s vysokým opěradlem Funkce 3 v 1 - sběr, mulčování, zadní výhoz (s příslušenstvím) Díky tažnému zařízení možnost připojení velkého množství příslušenství (vozíky, sypače, odmechovače, válce, provzdušňovače ap.)
Možnost připojení čelní radlice
Kvalitní MTD zahradní traktory jsou skvělou volbou pro vaši zahradu. Na následujícím videu si můžete prohlédnout jeden ze zahradních traktůrků s hydrostatickou převodovkou. 
Výrobce
Společnost MTD je jedním z lídrů v oboru zahradní techniky. Značka je známá po celém světě a její počátky se odehrály před více než 80 lety. Továrny se nacházejí jak v USA, tak v Evropě a vyrábí se zde sortiment pro sekačky, traktory a menší zahradní techniku. Nabídka společnosti zahrnuje širokou škálu produktů potřebných pro založení a péči o trávník a doma pěstované zahrady. MTD vytváří nové trendy a přitahuje nadšence pro aktivní trávení času, ale také vědomé si potřeby ochrany životního prostředí a péče o klima. Hlavním cílem MTD je poskytovat produkty nejvyšší kvality, jejich spolehlivost a vědomí, že díky schopnostem vyráběného zařízení vám rychle provedená práce umožňuje relaxovat a užívat si na vaší zahradě.   

Produkt je výrobek značky Mtd ,distribuovaný s EAN kódem 4008423891744.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Mtd, Trávníky a zahrady Mtd, Motorová zahradní technika Mtd, Zahradní traktory Mtd.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 254.6 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Travní traktor MTD SMART RE 130 H, se zadním výhozem a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, motorová zahradní technika sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mtd a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mtd najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Travní traktor MTD SMART RE 130 H, se zadním výhozem
Právě si prohlížíte...

68990,- Kč