Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Travní traktor MTD SMART MINIRIDER 60 RDE, se zadním výhozem a elektrostartem

Travní traktor MTD SMART MINIRIDER 60 RDE, se zadním výhozem a elektrostartem
Travní traktor MTD SMART MINIRIDER 60 RDE, se zadním výhozem a elektrostartem
Travní traktor MTD SMART MINIRIDER 60 RDE, se zadním výhozem a elektrostartem
Travní traktor MTD SMART MINIRIDER 60 RDE, se zadním výhozem a elektrostartem

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Travní traktor MTD SMART MINIRIDER 60 RDE, se zadním výhozem a elektrostartem z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, motorová zahradní technika, zahradní traktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Travní traktor MTD SMART MINIRIDER 60 RDE, se zadním výhozem a elektrostartem .

Detailní informace

Zahradní traktor MTD SMART MINIRIDER 60 RDE se zadním výhozem a spolehlivým MTD motorem je výkonný a pohodlný stroj pro údržbu členitých ploch.Doporučená plocha je 2,000 m2. Traktor zajišťuje základní funkce - sekání a sběr do koše a sekání se zadním výhozem. Je možné použít mulčovací sadu, kterou můžete dokoupit jako příslušenství. Motor Spolehlivý jednoválcový motor MTD Briggs&Stratton o maximálním výkonu 5,2 HP poskytuje dostatečný výkon pro sečení trávy i pro práci s dalšími příslušenstvími. Trak...tor je vybaven pohodlným elektrickým startováním motoru a mechanickou převodovkou se 6 rychlostmi vpřed i vzad.
Tento traktor je vybaven převodovkou TRANSMATIC, která umožňuje plynule menitelné řazení. Zvolte základní rychlost přesunutím páky rychlosti a zahajte sečení. Plynulým stiskem na brzdový pedál můžete zpomalit a opět zrychlit, aniž by museli přeřadit rychlosti, jednoduše to lze provést uvolněním brzdového pedálu. Traktor poté automaticky obnoví vaši dříve nastavenou rychlost.
Konstrukce
Pevný ocelový rám bez středového tunelu umožňuje velmi snadné nastupování i vystupování z traktoru. Robustní náprava se systémem naklápění kol do strany při změně směru je vyrobena z kvalitní litiny. Kola perfektně kopírují poloměr zatáčky bez jakéhokoliv poškození trávníku způsobeného hrnutím kol dopředu. Velmi malý poloměr otáčení 46 cm pro perfektní manévrovatelnost se strojem. 
Žací ústrojí Díky plovoucímu žacímu ústrojí se záběrem 60 cm, které je osazeno žacím nožem a s antiskalpovacími kolečky snadno posečete trávu v nerovném terénu a vyhnete se poškození trávníku. Žací ústrojí je uloženo tak, aby dovolovalo sečení trávy také v těsné blízkosti různých překážek jako jsou zídky nebo chodníky. Hladké řemeny žacího ústrojí dovolují při nárazu nože na pevnou překážku lehké proklouznutí a tím minimalizaci rizika drahé opravy. Výšku sečení je možné nastavit od 38 do 95 mm v 5 různých polohách.  Hlavní přednosti
Elektrické startování
Velmi kompaktní a ergonomický design
"Shift-on-the-go" převodovka Transmatic
Nezávislé páky nastavení výšky a spoutění sečení
Odpružené sedadlo řidiče • Velká a pohodlná kola
Výhoz, sběrný koš a volitelně mulčování  

Produkt je výrobek značky Mtd ,distribuovaný s EAN kódem 4008423872361.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Mtd, Trávníky a zahrady Mtd, Motorová zahradní technika Mtd, Zahradní traktory Mtd.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 190 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Travní traktor MTD SMART MINIRIDER 60 RDE, se zadním výhozem a elektrostartem a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, motorová zahradní technika sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mtd a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mtd najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Travní traktor MTD SMART MINIRIDER 60 RDE, se zadním výhozem a elektrostartem
Právě si prohlížíte...

49990,- Kč