Titanová pánvička Fry Pan Keith® 1 l

Titanová pánvička Fry Pan Keith® 1 l
1 355 1 355 955
1 355,- Kč

Původní cena: 1 355,- Kč


Hodnocení:


Titanová pánvička Fry Pan Keith® 1 l z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Titanová pánvička Fry Pan Keith® 1 l .

Detailní informace

Titanová pánvička Fry Pan Keith v objemu 1 l je ideální volbou pro kempování v přírodě. Díky speciální skládací rukojeti zabere minimum prostoru. Materiál z titanu zajistí její neuvěřitelně nízkou váhu a odolnost.
Precizní zpracování Precizní zpracování výrobce, jenž je špičkou v oboru, je hlavním důvodem, proč je Fry Pan Keith tak výjimečná. Promyšlené funkční vlastnosti i líbivý design vám budou potěchou při přípravě jídla kdykoliv a kdekoliv v přírodě. 
Unikátní titanový materál Vlastnosti titanu jej předurčují k vysoké odolno...sti a dlouhé životnosti. Titan je díky své hustotě o 50 % lehčí než ocel. Také je o téměř 30 % pevnější než ocel. Bez narušení struktury jej lze používat v naprosto extrémních teplotách, a to jak mínusových, tak plusových. A co je nejdůležitější, je naprosto netoxický a nezávadný jak pro člověka, tak i pro přírodu. 
Když legendy píší příběh Keith Titanium je předním světovým výrobcem titanového nádobí úspěšně působící na americkém, asijském i evropském trhu. Své znalosti v oblasti zpracování titanu využila jako teprve druhá společnost na světě k výrobě zařízení schopných detekovat zemětřesení v podmořských hloubkách několik tisíc metrů. Výrobky KT byly několikrát oceněny prestižní cenou ISPO WINNER AWARD a ASIA Outdoor Industry Silver Award. 
Benefity, o kterých musíte vědět: 
extrémní odolnost
nízká váha 
netoxický a nezávadný materiál
skládací rukojeť
ochranný obal

Produkt je výrobek značky Keith Titanium®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Titanová pánvička Fry Pan Keith® 1 l a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Keith Titanium® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Keith Titanium® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Titanová pánvička Fry Pan Keith® 1 l
Právě si prohlížíte...

1355,- Kč