Tierra Verde urychlovač kompostu 500 g

Tierra Verde urychlovač kompostu 500 g
369 369 1004
369,- Kč

Původní cena: 369,- Kč


Hodnocení:


Tierra Verde urychlovač kompostu 500 g z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

DecodomaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Decodoma a budete spokojení s dodaným Tierra Verde urychlovač kompostu 500 g .

Detailní informace

Vyvážená směs bakteriálních kultur smíchaných s enzymy a živinami pro urychlení zrání zahradního kompostu se zachováním veškerých jeho živin a hnojních hodnot. Urychluje tvorbu kompostu na několik týdnů.
Rozkladný proces v kompostu nastartují tzv. mezofilní bakterie, kterým vyhovují teploty 20-45 °C, rozkladem jednoduchého organického materiálu. Jakmile teplota přesáhne 45 °C, aktivuje se skupina termofilních bakterií, které pokračují v započatém rozkladu složitějších materiálů, jako jsou větvičky či sláma. Tento proces probíhá při... teplotách okolo 50-60 °C, kdy dochází k nejvyššímu stupni rozkladu a následné stabilizaci organické hmoty. Jakmile je organická hmota bakteriemi spotřebována, teplota se sníží. Výsledkem je stabilní kompost, připravený k použití.
Dávkování a použití
Ke zkompostování 3-5 m3  použijte 10 odměrek k nastartování procesu, následně pět odměrek jedenkrát měsíčně. Kompost udržujte vlhký.
Potřebné množství suché směsi bakterií nasypeme do vlažné vody v poměru pět odměrek na 10 litrů vody, promícháme a necháme 45 minut aktivovat. Aktivovaný urychlovač kompostu rovnoměrně vlijeme do připraveného kompostu. Kompost provzdušňujeme a udržujeme vlhký - při zmáčknutí kompostu v dlani mělo by vytéct pár kapek vody a po otevření dlaně nesmí být materiál sypký. Urychlovač funguje i při nižších teplotách, do bodu mrazu.
 
Bezpečnost
Používejte jen podle uvedeného návodu. Skladujte na suchém a chladném místě při teplotě 5-25 °C. Přípravek je netoxický a zcela neškodný pro životní prostředí. Zabraňte vniknutí do očí. Opláchněte si ruce, pokud při aplikaci přijdou do kontaktu s výrobkem.
Složení
Směs přírodních mikroorganismů a enzymů
 
Suroviny pro výrobu naší drogerie volíme tak, aby představovaly co nejmenší zátěž pro zdraví lidí i planety. Netestujeme na zvířatech. Tento výrobek neobsahuje ropné deriváty, fosfonáty, syntetickou parfemaci ani barviva. Vhodné pro ČOV.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tierra Verde urychlovač kompostu 500 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Tierra Verde urychlovač kompostu 500 g
Právě si prohlížíte...

369,- Kč