Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tibetská miska - zpívající mísa - 12cm s paličkou - 680g

Tibetská miska - zpívající mísa - 12cm s paličkou - 680g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tibetská miska - zpívající mísa - 12cm s paličkou - 680g z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekordomu a budete spokojení s dodaným Tibetská miska - zpívající mísa - 12cm s paličkou - 680g .

Detailní informace

Kvalitně znějící tibetské mísy z Nepálu
Tibetské mísy patří k univerzální terapeutickým a zvukově harmonizujícím nástrojům se širokým spektrem využití. Můžete snadno hrát klidné a okouzlující tóny na této jedinečné tibetské zpívající misce a vytvořit typ energetického léku, který snižuje stres a podporuje duchovní, duševní a fyzické uzdravení.
Pro vaši relaxaci.
Tibetská zpívající miska - Svadhishthana (oranžová)
Tibetská mísa nebo také zpívající mísa je tradiční ozvučný lidový nástroj ze slitiny sedmi kovů ve tvaru mísy, kt...erý pochází z Nepálu a byl používán už v polovině 3. tisíciletí př. n. l. nejen k léčení neduhů těla a mysli ale i k různým meditacím.
Kromě tradičního meditačního použití se tibetské zpívající mísy používají k hluboké relaxaci a regeneraci svalů, k úlevě od bolesti kloubů, svalů a ramen, ke zmírnění bolesti spojené s ischiasem, trávicím systémem, bolestmi hlavy a migrénami nebo úrazy páteře, ke zlepšení cirkulace, uvolnění napětí nebo blokování, otevření toku energie, odstranění toxinů z těla.
Jak tyto mísy ovlivňují tělo?
Tibetské zpívající mísy jsou jedním z nejsilnějších hudebních nástrojů pro léčení pomocí zvukové terapie a vibrací. Říká se jim zpívající mísy, protože jejich exotický zvuk stále plave po dlouhou dobu poté, co jsme na ně hráli. Mísa zpívá '' óm '', která oživuje základní kódy DNA a aktivuje kódy, které jsme dosud nevnímali nebo jsme je potlačili až dosud. 
Svádhišthána - sakrální oranžová čakra význam:
je známá svou silou v životních akcích. Odpovídá kreativnímu, produktivnímu a emocionálnímu vyjádření životní energie. Manifestace. Souvisejícími oblastmi těla a orgány jsou střeva, slezina a trávicí dráha. Také známá jako Čakra bojovníka. 
Použijte misky s čakrou Svádhiština k odstranění veškerého strachu ve vztahu k akci.
Doplňkové parametryKategorie : Tibetské mísky
Hmotnost : 680g
Průměr : 12 cm
Výška : 6.5cm
Původ : Tibet
Material : Mosaz

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tibetská miska - zpívající mísa - 12cm s paličkou - 680g a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Tibetská miska - zpívající mísa - 12cm s paličkou - 680g
Právě si prohlížíte...

1099,- Kč