Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

THULE Chariot Cross 2 Alaska včetně dětské sedačky Infant Sling

THULE Chariot Cross 2 Alaska včetně dětské sedačky Infant Sling

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


THULE Chariot Cross 2 Alaska včetně dětské sedačky Infant Sling z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným THULE Chariot Cross 2 Alaska včetně dětské sedačky Infant Sling .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu přívěs pro dětské kolo : Vhodné pro děti od 6 měsíců do 4 let, mladší 6 měsíců lze používat pouze se schváleným příslušenstvím THULE . 4 aktivity - nejvhodnější pro všechny čtyři aktivity: jízdu na kole, běh, chůzi a běh na lyžíchKompaktní skládání - nosič si tak můžete snadno vzít s sebou. Polohovatelné sedadlo - lze nastavit jednou rukou Systém THULE VersaWing - Umožňuje rychlou a snadnou změnu mezi různými aktivitami bez ohledu na použitou soupravu. Nastavitelné odpružení - listové pružiny zajišťují plynulou jízdu Poho...dlná polstrovaná sedadla - odnímatelná a snadno čistitelná XL zavazadlový prostor - při běhání se skládá a poskytuje více prostoru pro nohy Včetně zadního světla pro lepší viditelnost a ještě větší bezpečnost Snadno nastavitelné větrací otvory zajišťují optimální proudění vzduchu a regulaci klimatu, odnímatelné klipy zajišťují lepší větrání při použití pláštěnky. THULE Click n' Store - pohodlně přenášejte kočárek, běžecký a cyklistický set na palubě, když chcete přecházet mezi různými aktivitami. Sada přívěsu na kolo a kočárku v ceně Podrobnosti o produktu Dětská sedačka: Pro kojence od 1 do 10 měsíců (kteří váží méně než 10 kg a jsou menší než 75 cm). Rychlá a snadná montáž Dětskou sedačku používejte pouze pro chůzi Rozměry a hmotnost: Počet dětí: 1 nebo 2 Nosnost: 45 kg Bezpečnostní pás: 5bodový pás Šířka ramene: 54 cm Výška sedadla: 68 cm Šířka dveří: 80 cm Hmotnost výrobku: 12,5 kg Rozměry v rozloženém stavu (délka x šířka x výška): 94 x 65 x 114,5 cm Rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 87 x 65 x 37,5 cm Součástí dodávky je: THULE Přívěs Chariot Lite Sada přívěsů na jízdní kola Sada Buggy Zadní světlo Větrací klipy Dětská sedačka

Produkt je výrobek značky Thule.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Modrá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Černá cestovní taška Thule Subterra

černá / 100 % nylon / Pro ženy / Thule
3 599,- Kč
3 239,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

THULE Chariot Cross 2 Alaska včetně dětské sedačky Infant Sling a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Thule a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Thule najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

THULE Chariot Cross 2 Alaska včetně dětské sedačky Infant Sling
Právě si prohlížíte...

33533,- Kč