Thierry Mugler Angel Elixir - EDP 100 ml - 21% sleva

-21%
Thierry Mugler Angel Elixir - EDP  100 ml
2 999 3 789 2095
2 999,- Kč

Původní cena: 3 789,- Kč


Hodnocení:


Thierry Mugler Angel Elixir - EDP 100 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Thierry Mugler Angel Elixir - EDP 100 ml .

Zlevněné zboží

Angel Elixir od značky Thierry Mugler je smyslná květinově-dřevitá parfémová voda pro ženy. Objevte v sobě kouzlo a odhalte ho světu díky této nevinné, ale mocné vůni, která oslavuje andělskou krásu, sílu a energii žen, které si zachovají něžnost a laskavost. Originální a intenzivní interpretace původní vůně Angel vás zcela zasáhne nejen svou vůní, ale také ikonickým uhrančivě modrým flakonem ve tvaru hvězdy. Tato jiskřivá vůně se otevírá akordy pikantního růžového pepře, aby v srdci vůně dostalo prostor mocné a éterické spojení jasmínu, ylang-...ylang a pomerančového květu, který umocňují gurmánské akordy santalového dřeva. Luxusní vůně vanilkového bourbonu doprovází intenzivní ambrově-dřevitá vůně sloučeniny Amber Xtreme. Stačí jedno přivonění, které Vás vynese do nebeských výšin, a Vaše sny se stanou skutečností. Vzlétněte na křídlech magneticky přitažlivé vůně Angel Elixir. Vůni vytvořili Domitille Michalon Bertier a Anne Flipo v roce 2023.

Produkt je výrobek značky Thierry Mugler ,distribuovaný s EAN kódem 3614273764926.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Thierry Mugler Angel Elixir - EDP 100 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Thierry Mugler a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Thierry Mugler najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Thierry Mugler Angel Elixir - EDP 100 ml
Právě si prohlížíte... - 21% sleva

2999,- Kč