The Bladderstones: Without Cover (CD)

The Bladderstones: Without Cover (CD)
299 299 1243
299,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


The Bladderstones: Without Cover (CD) z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu DVD premiéry a budete spokojení s dodaným The Bladderstones: Without Cover (CD) .

Detailní informace

Pětiletí existence slavící kapela The Bladderstones, která je už pevnou součástí tuzemské klubové scény a sama se charakterizuje jako blues/crossover, vydává po debutu ("Bored of Love", 2014) druhé autorské album "Without Cover". A jde o ještě pestřejší kolekci nahrávek, protože základní hudební hmotu tentokrát obohacují prvky fusion, alternativního metalu i popu. Trio se opírá o zkušenosti dlouholetého člena skupiny Jablkoň, baskytaristy a v The Bladderstones hlavního vokalisty Johnnyho Judla, o hru vynikajícího moderního kytaristy Tomáše Frol...íka a o energii nového bubeníka Michaela Noska, patřícího k instrumentální špičce domácího rocku i jazzu. Na albu se poprvé ocitá v roli sólového zpěváka i Frolík ("For Once"), zatímco Judl překvapí češtinou ve vlastním textu songu "Životní role". Závěrečnou podmanivou instrumentálku "Pro Petra" skupina věnovala zesnulému příteli a známému výrobci a opraváři kytar Petru Jurkovičovi. Ve "Way Too Much of Love" pak jde o lehké šťouchnutí do zatuchlého rybníčku českého blues. Důležitým elementem při vzniku CD byl i hudební režisér a zvukový mistr Ondřej Ježek, podepsaný i pod konečným mixem ze svého studia Jámor, kam The Bladderstones přišli pomoci i hosté, David Babka, specialista na klouzavou steel kytaru, a Ondřej Kříž na elektrické piano. Tracklist: 1. For Once 04:28 2. Another Man 06:52 3. Životní Role 03:12 4. Death Wish On My Mind 02:30 5. Baby Please Don't Go 03:21 6. And The Life... 05:15 7. Fire It Up 03:00 8. Runaway 05:54 9. Too Much 04:56 10. Pro Petra 09:15

Produkt je výrobek značky Indies Happy Trails ,distribuovaný s EAN kódem 8595026674929.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

The Bladderstones: Without Cover (CD) a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Indies Happy Trails a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Indies Happy Trails najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

The Bladderstones: Without Cover (CD)
Právě si prohlížíte...

299,- Kč