Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Termoobal na nápoje - teplá a studená - s vypouštěcím kohoutkem - 10,5 L

Termoobal na nápoje - teplá a studená - s vypouštěcím kohoutkem - 10,5 L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Termoobal na nápoje - teplá a studená - s vypouštěcím kohoutkem - 10,5 L z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Termoobal na nápoje - teplá a studená - s vypouštěcím kohoutkem - 10,5 L .

Detailní informace

S mobilním termoboxem na nápoje z cateringových potřeb Royal Catering máte vždy a všude k dispozici teplé a studené nápoje na dlouhou dobu. Kávu nebo svařené víno, stejně jako pivo nebo domácí limonády, lze uchovávat při teplotě až 4 hodiny, převážet a nabízet na zahradních slavnostech, akcích nebo trzích. Ale také v hotelových restauracích, snack barech nebo kavárnách je termální nádoba na nápoje s kohoutkem snadným způsobem, jak nekomplikovaně, levně a s malým úložným prostorem rozšířit nabídku teplých nebo studených nápojů. Dávkovač nápojů T...hermo má velký objem 10,5 l. Díky použitému materiálu a širokým a bezpečným uzávěrům zůstává i toto velké množství spolehlivě chladné nebo teplé po dlouhou dobu - až 4 h v závislosti na okolní teplotě. V případě horkých nápojů může v případě potřeby unikat horká pára odvzdušňovacím čepičkou. Kromě toho můžete vždy snadno a bez kapání čepovat nápoje z odtokového kohoutku. Zajímavost: Díky chytrému designu můžete několik termo boxů naskládat na sebe a ušetřit tak místo. Integrovaná madla umožňují bezpečně a bez námahy zvedat a přenášet termální nádobu na nápoje, i když je plná. Díky hladkému povrchu je také čištění velmi snadné. V neposlední řadě dávkovač nápojů Thermo přesvědčí svým kvalitním zpracováním a mimořádně dlouhou životností. Zajistěte si vždy dokonale vychlazené nebo teplé nápoje a vyberte si mobilní termální nápojový automat s kohoutkem od společnosti Royal Catering!

Produkt je výrobek značky Royal Catering ,distribuovaný s EAN kódem 4062859190215.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Termoobal na nápoje - teplá a studená - s vypouštěcím kohoutkem - 10,5 L a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Catering a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Catering najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Termoobal na nápoje - teplá a studená - s vypouštěcím kohoutkem - 10,5 L
Právě si prohlížíte...

4299,- Kč