Teddy HERMANN ®Rattle dog hnědý, 28 cm

Teddy HERMANN ®Rattle dog hnědý, 28 cm
620 612 601
620,- Kč

Původní cena: 612,- Kč


Hodnocení:


Teddy HERMANN ®Rattle dog hnědý, 28 cm z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Teddy HERMANN ®Rattle dog hnědý, 28 cm .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od 0 měsíců Ideální na mazlení a milování Nejenže je talentovaný utěšitel, ale je také nejlepším přítelem pro malé děti. Vyplněné měkkou polyesterovou vatelínovou výplní. Vyrobeno z vysoce kvalitního plyše navrženo tak, aby bylo blízko přírodě a vhodné pro děti Teddy-Hermann splňuje požadavky dětí i rodičů. Ať už v dětském pokoji, nebo na cestách S mnoha láskyplnými detaily, zejména s pečlivě propracovanými Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 28 x 10 x 9 cm Hmotnost: 0,21 kg Materiál a péče: Materiá...l: 100% polyester Materiál uvnitř: Polyesterová vlákna Pokyny pro údržbu: prát na 30 stupňů s pracím prostředkem na vlnu, odstředit na max. 600 otáček, poté sušit na vzduchu, nesušit v bubnové sušičce. O Teddy HERMANN ® Společnost Teddy-Hermann z bavorského Hirschaidu ve Frankách je rodinný podnik, který se již ve čtvrté generaci věnuje srdečnému tématu měkkých hraček. Přírodní značková plyšová zvířátka z kolekce Hermann Teddy jsou něčím výjimečným a přesvědčí nejen svými láskyplnými detaily, ale také mimořádně vysokou kvalitou. Všechny plyšové hračky procházejí přísnými testy výrobků v nezávislých a renomovaných zkušebnách.

Produkt je výrobek značky Teddy Hermann® ,distribuovaný s EAN kódem 4004510919742.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Hnědá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

495,- Kč
368,- Kč
Detail
1 845,- Kč
1 503,- Kč
Detail
2 961,- Kč
2 044,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Teddy HERMANN ®Rattle dog hnědý, 28 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Teddy Hermann® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Teddy Hermann® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Teddy HERMANN ®Rattle dog hnědý, 28 cm
Právě si prohlížíte...

620,- Kč