Teddy HERMANN ® Golden Retriever sedící, 50 cm - 25% sleva

-25%
Teddy HERMANN ® Golden Retriever sedící, 50 cm
1 327 1 763 226
1 327,- Kč

Původní cena: 1 763,- Kč


Hodnocení:


Teddy HERMANN ® Golden Retriever sedící, 50 cm z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Teddy HERMANN ® Golden Retriever sedící, 50 cm .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Věk: od 0 měsíců 50 cm vysoký sedící retrívr Golden vypadá téměř jako živý. Jeho natural realistický vzhled a huňatý měkký plyš z něj dělají vynikajícího kamaráda na hraní a mazlení. Tento skvělý dárek si v mžiku získá malé i velké Navržen tak, aby byl blízký přírodě a vhodný pro děti Teddy-Hermann splňuje požadavky dětí i rodičů S mnoha láskyplnými detaily, obzvláště pečlivě zpracovanými Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 50 x 20 x 21 cm Hmotnost: 0,9 kg Materiál a péče: Materiál: akryl (80 %), polyest...er (20 %) Materiál uvnitř: 100% recyklovaný polyester Pokyny pro péči: prát na 30 stupňů s pracím prostředkem na vlnu, odstředit na max. 600 otáček, poté sušit na vzduchu, nedávat do sušičky. O Teddy HERMANN ® Společnost Teddy-Hermann z bavorského Hirschaidu ve Frankách je rodinný podnik, který se již ve čtvrté generaci věnuje srdečnému tématu měkkých hraček. Přírodní značková plyšová zvířátka z kolekce Hermann Teddy jsou něčím výjimečným a přesvědčí nejen svými láskyplnými detaily, ale také mimořádně vysokou kvalitou. Všechny plyšové hračky procházejí přísnými testy výrobků v nezávislých a renomovaných zkušebnách.

Produkt je výrobek značky Teddy Hermann® ,distribuovaný s EAN kódem 4004510927471.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Béžová
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

519,- Kč
440,- Kč
Detail
495,- Kč
368,- Kč
Detail
565,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Teddy HERMANN ® Golden Retriever sedící, 50 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Teddy Hermann® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Teddy Hermann® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Teddy HERMANN ® Golden Retriever sedící, 50 cm
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

1327,- Kč