Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Teddy HERMANN ® Chick Franzi 25 cm - 14% sleva

-14%
Teddy HERMANN ® Chick Franzi 25 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Teddy HERMANN ® Chick Franzi 25 cm z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Teddy HERMANN ® Chick Franzi 25 cm .

Zlevněné zboží

Kuřátko Franzi si svým roztomilým vzhledem podmaní dětská srdce a je ideální jako oblíbený plyšák, a to již od prvního dne. Plyšové kuřátko je vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu a vyplněno měkkou polyesterovou vlnou. Franzi nabízí optimální úchop i pro děti. Podrobnosti o produktu: Velikost: 25 cm materiál: polyester věk: od 0 měsíců Pokyny pro péči Lze prát při 30 stupních na jemný prací cyklus s pracím prostředkem na vlnu. Otáčejte se maximálně na 600 otáček. Poté je vysušte na vzduchu. Nevkládejte je do sušičky. O Teddy HERMANN ® Společn...ost Teddy HERMANN ® z franckého Hirschaidu v Bavorsku je rodinný podnik, který se již ve čtvrté generaci věnuje srdcovému tématu plyšová zvířátka. Přírodní značkové plyšové hračky z kolekce Hermann Teddy a okouzlující a módní plyšové hračky z řady Herzekind jsou něčím výjimečné a přesvědčí nejen svými láskyplnými detaily, ale také mimořádně vysokou kvalitou. Všechny plyšové hračky procházejí přísnými testy výrobků v nezávislých a renomovaných zkušebnách.

Produkt je výrobek značky Teddy Hermann® ,distribuovaný s EAN kódem 4004510939238.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: žlutá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Teddy HERMANN ® Chick Franzi 25 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Teddy Hermann® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Teddy Hermann® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Teddy HERMANN ® Chick Franzi 25 cm
Právě si prohlížíte... - 14% sleva

382,- Kč