Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sušička prádla LG RC91V5AV6N, A++, 9 kg

Sušička prádla LG RC91V5AV6N, A++, 9 kg
Sušička prádla LG RC91V5AV6N, A++, 9 kg
Sušička prádla LG RC91V5AV6N, A++, 9 kg
Sušička prádla LG RC91V5AV6N, A++, 9 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sušička prádla LG RC91V5AV6N, A++, 9 kg z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sušička prádla LG RC91V5AV6N, A++, 9 kg .

Detailní informace

Sušička prádla s tepelným čerpadlem LG RC91V5AV6N Sušička prádla LG RC91V5AV6N se rychle stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší domácnosti. Svou energetickou třídou se řadí do kategorie A++, která vám ušetří finance. Celkovou kapacitou 9 kg se postará o veškeré vaše prádlo bez sebemenších problémů. Navíc svým elegantním a moderním designem zapadne do všech prostor. Dvojitá úspora energie a času Pokročilá invertorová technologie s duálním invertorovým tepelným čerpadlem se vyznačuje vyšší úsporou energie a šetří čas jako nikdy předtím. Sušičk...a s duálním invertorovým tepelným čerpadlem má energetickou účinnost A++. Šetřete energii nebo čas Technologie Eco Hybrid™ poskytuje možnost šetření energie nebo času v závislosti na vašem životním stylu. Program Jemná péče Sušení při nízké teplotě pomáhá vyhladit záhyby a snížit pomačkání díky technologii invertorového tepelného čerpadla. Program Pro alergiky Snižuje množství alergenů až o 99,9 %. Například roztočů, kteří mohou způsobovat alergie nebo problémy s dýcháním. Udržujte svůj domov bez alergenů a zvyšte kvalitu svého života. Automatické čištění kondenzátoru Silný průplach vodou pomáhá udržet kondenzátor stále čistý a výkon sušičky optimální. Kromě toho není vyžadováno žádné čištění, takže budete mít více času pro sebe. Optimalizace výkonu Senzor sušení detekuje vlhkost prádla a automaticky nastaví čas sušení. Duální filtr Udržujte prádlo i sušičku čisté. Duální filtr zajišťuje vysoký výkon sušení tak, že zachytává téměř všechny nečistoty z prádla. Instalace dveří na míru Nainstalujte si dveře nalevo nebo napravo podle možností vašeho prostoru. Inteligentní a zároveň praktická Svůj přístroj můžete ovládat na dálku, můžete si stahovat nové cykly, vaše sušička je jednoduše inteligentní. Díky Wi-Fi připojení a aplikaci LG ThinQ™ je interakce s ní zcela jednoduchá a zároveň umožňuje přístup k nejnovějším inovacím.

Produkt je výrobek značky Lg ,distribuovaný s EAN kódem 8806091547224.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sušička prádla LG RC91V5AV6N, A++, 9 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sušička prádla LG RC91V5AV6N, A++, 9 kg
Právě si prohlížíte...

15990,- Kč