Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sušička prádla Beko EDF85241CSH1W, A+++, 8 kg

Sušička prádla Beko EDF85241CSH1W, A+++, 8 kg
Sušička prádla Beko EDF85241CSH1W, A+++, 8 kg
Sušička prádla Beko EDF85241CSH1W, A+++, 8 kg
Sušička prádla Beko EDF85241CSH1W, A+++, 8 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sušička prádla Beko EDF85241CSH1W, A+++, 8 kg z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sušička prádla Beko EDF85241CSH1W, A+++, 8 kg .

Detailní informace

Méně energie, delší životnost Aby si prádlo zachovalo svůj vzhled, ale bylo zároveň dokonale usušené, je sušička Beko vybavena tepelným čerpadlem EcoGentle™. To umožňuje sušení při nižších teplotách, čímž vám výrazně ušetří výdaje za energie, a přitom se postará o to, aby vaše oblečení neztrácelo svoji barvu a tvar. Tichý provoz V samotném srdci sušičky se nachází invertorový motor ProSmart, který funguje na principu elektromagnetizmu, čímž zajišťuje tichý chod, nízkou spotřebu a dlouhou životnost. Ochrana proti pomačkání prádla Automatický sys...tém proti zmačkání prádla zajistí šetrné otáčení bubnu i po skončení programu, takže i když zrovna nemáte čas prádlo ze sušičky vyndat, nemusíte se bát, že pak budete mít o to více práce s žehlením. Konec ztraceným ponožkám S vnitřním osvětlením máte plnou kontrolu nad celým obsahem bubnu. Už vás nebudou trápit ponožky a jiné drobné kusy oděvů, které jste tolikrát hledali po domě tak dlouho, až se zdály být ztracené, a přitom jste je pouze přehlédli při vyndávání usušených oděvů ze sušičky. Jemné zacházení s prádlem Nebojte se sušit ani své oblíbené tričko! Buben AquaWave® se svou speciální strukturou povrchu usuší vaše prádlo důkladně a přitom šetrně, aby vám vydrželo co nejdéle. Neřešte vylévání zásobníku Další z výhod sušičky, která vám ušetří čas, je možnost připojení na odpad. Tím pádem se zbavíte vylévání zásobníku na kondenzát a sušení už bude opravdu bez starosti. Zvládá péřové oblečení i deky bez problému Speciální program se postará o dokonalé sušení péřového oblečení i dek. Jejich výplň během cyklu jemně načechrá, aby se usušily bez tvorby žmolků a obnovila se jejich funkce. Košile vždy ve skvělé kondici Pokud nosíte košile často, žehlicí prkno a žehlička vás nemine. S programem Košile si však můžete nepříjemný čas žehlení zkrátit na minimum. Vaše oblíbené košile usuší při nízké teplotě a speciálními pohyby bubnu je ochrání před pomačkáním. Sušit můžete i vlněné svetry Nemusíte se bát svěřit sušičce ani své oblíbené vlněné kousky. Program Vlna si poradí i s tím nejjemnějším svetříkem ve vašem šatníku, aniž by na něm zanechal žmolky.

Produkt je výrobek značky Beko ,distribuovaný s EAN kódem 8690842541551.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Pákový kávovar Beko CEP5304X

Velikost 315 mm / Nerezová ocel / Beko
3 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sušička prádla Beko EDF85241CSH1W, A+++, 8 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sušička prádla Beko EDF85241CSH1W, A+++, 8 kg
Právě si prohlížíte...

10990,- Kč