Sušicí lázeň - s funkcí chlazení a programování - 15 - 100 °C

Sušicí lázeň - s funkcí chlazení a programování - 15 - 100 °C
8 099 7 599 676
8 099,- Kč

Původní cena: 7 599,- Kč


Hodnocení:


Sušicí lázeň - s funkcí chlazení a programování - 15 - 100 °C z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Sušicí lázeň - s funkcí chlazení a programování - 15 - 100 °C .

Detailní informace

Díky mikroprocesorovému řízení umožňuje sušící lázeň od společnosti Steinberg Systems rovnoměrné, přesné a reprodukovatelné řízení teploty bez použití kapalin nebo par. Díky tomu je ideální pro různé typy experimentů a procesů, jako je čištění, sušení a příprava vzorků, amplifikace DNA nebo polymerace plastů. Laboratorní ohřívací blok je určen pro profesionální laboratorní použití a zaručuje vysokou hospodárnost, flexibilitu použití a snadnou obsluhu a navíc snižuje riziko kontaminace. Teplotní rozsah 15 - 100 °C lze přesně nastavit s rozlišení...m 0,1 °C na LED displeji 70*15 cm. Díky přesnosti teploty 0,5 °C, rovnoměrnému rozložení tepla a ochraně proti přehřátí nabízí topný blok optimální a reprodukovatelné laboratorní podmínky po zahřátí trvajícím pouze {{heating_time}} min . Ovládání je hračka: Můžete ukládat programy, nastavovat automatické sekvence programů nebo pomocí časovače přepínat mezi {{timer_time_range_572_teploty}} pomocí intuitivního displeje. Rychlost můžete snadno regulovat pomocí samostatného tlačítka. Díky integrované funkci chlazení je sušící lázeň mimořádně všestranná. Vyměnitelné vložky také umožňují práci s různými nádobami a velikostmi vzorků. Díky kompaktním rozměrům můžete jednotku snadno umístit tam, kde ji potřebujete, a ušetřit tak místo. Další výhodou tohoto modelu je jeho úsporný provoz: S 60 W je provoz tohoto topného bloku mnohem úspornější než u jiných topných těles, jako jsou topné vany nebo ohřívací skříně. Průhledný kryt navíc snižuje spotřebu energie a zároveň vám nabízí neustálý přehled o vašich vzorcích.

Produkt je výrobek značky Steinberg Systems ,distribuovaný s EAN kódem 4062859180728.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sušicí lázeň - s funkcí chlazení a programování - 15 - 100 °C a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Steinberg Systems a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Steinberg Systems najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sušicí lázeň - s funkcí chlazení a programování - 15 - 100 °C
Právě si prohlížíte...

8099,- Kč