Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SUAVINEX S Savička fyziologická LF 2 ks

SUAVINEX S Savička fyziologická LF 2 ks

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SUAVINEX S Savička fyziologická LF 2 ks z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným SUAVINEX S Savička fyziologická LF 2 ks .

Detailní informace

Nová, fyziologická savička Large Flow. Pro kojenecké láhve a dudlíky. Dudlíková rEvoluce! Navržená s respektem zdravého a přirozeného orálního vývoje. Schválené Španělskou společností pediatrické stomatologie & doporučené Italskou asociací specialistů v ortodoncii. Pro dodržení nejpokročilejších doporučení odborníků jak nezasahovat do vývoje ústní dutiny dětí. Vytvořená s ohledem na zvláštní potřeby dětí a jejich zdravému vývoji vrchní a spodní čelisti. Směrem k P Ř I R O Z E N Ě J Š Í M U způsobu kr...mení. FYZIOLOGICKÝ TVAR SAVIČKY. Plochá a symetrická jedná se o tvar, který je dětskými dentisty upřednostňovaným ponechává v dutině ústní pro jazyk více prostoru, aby bylo zajištěno přirozené sání co nejvíce je vůbec možné DELŠÍ KRK SAVIČKY Dosahuje přirozeného propojení vrchního a spodního patra tak, jak doporučují vědecké studie. KRK SAVIČKY UMÍSTĚNÝ NA STŘED Nejjednodušší způsob krmení pro děti, které se již samy krmí a láhev si v rukou drží. ANTI-KOLIKOVÝ VENTIL Vyrovnává tlak uvnitř láhve. MÍRNĚ ZAKŘIVENÉ TĚLO SAVIČKY Zajišťuje správnou polohu úst, svalů jazyka a čelisti. Umožňuje větší přizpůsobivost, protože novorozené dítě bude spočívat svými rty na střed základny, zatímco starší děti s většími ústy budou moci své rty přiblížit až k vnější hraně, přičemž celý dudlík uvnitř se nachází uvnitř úst. Špička struku dosahuje více či méně do úst dítěte dle závislosti na jeho růstu. ULTRA MĚKKÝ TENKÝ SILIKON SE SPECIÁLNÍ TEXTUROU Napodobuje texturu a konzistenci matčiny bradavky a dosahuje: maximálního tepla super poddajného flexibilního pohybu maximálního přizpůsobení horního patra úst L HUSTOTA PRŮTOKU + 6 m propustí řídké pyré ideální pro starší nebo hladové děti

Produkt je výrobek značky Suavinex ,distribuovaný s EAN kódem 8426420072229.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SUAVINEX S Savička fyziologická LF 2 ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Suavinex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Suavinex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SUAVINEX S Savička fyziologická LF 2 ks
Právě si prohlížíte...

139,- Kč