Stroj na výrobu měkké zmrzliny - 2140 W - 33 l/h - 3 příchutě - Royal Catering

Stroj na výrobu měkké zmrzliny - 2140 W - 33 l/h - 3 příchutě - Royal Catering
74 990 75 990 1289
74 990,- Kč

Původní cena: 75 990,- Kč


Hodnocení:


Stroj na výrobu měkké zmrzliny - 2140 W - 33 l/h - 3 příchutě - Royal Catering z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Stroj na výrobu měkké zmrzliny - 2140 W - 33 l/h - 3 příchutě - Royal Catering .

Detailní informace

Léto může přijít a s ním i měkká zmrzlina! S profesionálním výrobníkem měkké zmrzliny od společnosti Royal Catering vyrobíte během 60 minut až 33 l lahodné měkké zmrzliny, sorbetu nebo mraženého jogurtu. Díky velkému celkovému objemu 16 l a různým příchutím je tento gastro zmrzlinový stroj vhodný pro vytížené bary, zmrzlinárny, kavárny a veřejné festivaly. Hledáte profesionální zmrzlinovač, se kterým rychle vykouzlíte lahodnou zmrzlinu? Perfektní, protože silný 2140 W zajistí, že vaši hosté dostanou pohoštění během několika minut. Díky motoru p...růmyslové kvality navíc vždy podáte dokonale krémovou směs - ať už zmrzlinu, jogurt nebo sorbet. Díky digitálnímu ovládacímu panelu je nastavení požadovaných parametrů hračka. Informace o různých funkcích najdete v návodu k obsluze. Přeměňte 2 na 3: S výrobníkem jemné zmrzliny od společnosti Royal Catering můžete podávat 2 samostatné druhy zmrzliny nebo je smíchat dohromady a získat tak celkem 3 příchutě. Víko chrání ledovou hmotu před nečistotami a udržuje stabilní teplotu uvnitř spotřebiče. Kryt zmrzlinovače je navíc vyroben z nerezové oceli. Díky tomu je stroj na točenou zmrzlinu robustní a ideální pro zpracování potravin. Stroj stojí na 4 stabilních kolečkách, takže jej můžete rychle převézt na požadované místo. Pomocí brzd zablokujte kola, aby gastronádoba zůstala bezpečně na místě.

Produkt je výrobek značky Royal Catering ,distribuovaný s EAN kódem 4062859201911.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Stroj na výrobu měkké zmrzliny - 2140 W - 33 l/h - 3 příchutě - Royal Catering a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Catering a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Catering najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Stroj na výrobu měkké zmrzliny - 2140 W - 33 l/h - 3 příchutě - Royal Catering
Právě si prohlížíte...

74990,- Kč