Střelný prach Ba7 1/2 Vectan® / 0,5 kg

Střelný prach Ba7 1/2 Vectan® / 0,5 kg
1 010 920 444
1 010,- Kč

Původní cena: 920,- Kč


Hodnocení:


Střelný prach Ba7 1/2 Vectan® / 0,5 kg z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Střelný prach Ba7 1/2 Vectan® / 0,5 kg .

Detailní informace

Ba7 ½ Vectan od osvědčeného výrobce Nobel Sport je bezdýmý pistolový střelný prach ve vysoké kvalitě, který disponuje středně rychlým hořením a skvělými balistickými schopnostmi. Určený je k ručnímu pěchování střeliva do pistolí a dalších krátkých střelných zbraní.

Pro více ráží
Střelný prach Ba7 ½ Vectan je určený pro více druhů ráží, což z něj činí takřka univerzální řešení pro různé pistole i revolvery. Využijete ho pro širokou škálu krátkých střelných zbraní od klasických ráží 9x19 a 9x21 až po .41 a 44. Remington Magnum nebo tř...eba .45 Colt.
Bezdýmý prach v praktickém baleníBezdýmý prach Vectan Va7 ½ od společnosti Nobel Sport u nás koupíte v praktickém půlkilovém balení. Skvělé balistické výsledky prachu jsou garantovány dlouholetým know how výrobce, jehož tradice sahá přibližně tři století zpět.
Benefity, o kterých musíte vědět:bezdýmý střelný prachskvělé balistické vlastnostivýrobce s dlouholetým know howpro krátké střelné zbraněstřední doba hořeník ručnímu pěchování střeliva

Produkt je výrobek značky Nobel Sport®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Střelný prach Ba7 1/2 Vectan® / 0,5 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nobel Sport® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nobel Sport® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Střelný prach Ba7 1/2 Vectan® / 0,5 kg
Právě si prohlížíte...

1010,- Kč