Stolní odstředivka - 8 x 15 ml - RZB 1880 xg s 8 adaptéry pro 5 ml

Stolní odstředivka - 8 x 15 ml - RZB 1880 xg s 8 adaptéry pro 5 ml
12 990 11 990 2302
12 990,- Kč

Původní cena: 11 990,- Kč


Hodnocení:


Stolní odstředivka - 8 x 15 ml - RZB 1880 xg s 8 adaptéry pro 5 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Stolní odstředivka - 8 x 15 ml - RZB 1880 xg s 8 adaptéry pro 5 ml .

Detailní informace

Pracujete v průmyslové laboratoři, výzkumném centru nebo ve vzdělávacích institucích, jako je škola nebo univerzita? Pak byste se neměli obejít bez stolní odstředivky od Steinberg Systems! Umožňuje provádět přesné laboratorní testy a poskytuje profesionální podporu pro širokou škálu laboratorních úkonů. V této sadě získáte kromě standardního rotoru s 8 x 15 ml také 8 adaptérů pro 5 ml zkumavky. Díky elektrickému pohonu o výkonu 100 W můžete pomocí vestavěného rotoru zpracovávat osm 15ml zkumavek současně. Pokud chcete používat pouze 5ml zkumavk...y, najdete v této sadě osm vhodných adaptérů. Otáčky lze regulovat v rozmezí 300 až 4 000 otáček za minutu pomocí mikroprocesoru a tím dosáhnout maximální relativní centrifugační síly 1 880 xg. S laboratorní centrifugou si vždy zvolíte nejlepší rychlost otáčení pro konkrétní vzorek. Nastavitelná rychlost umožňuje vyvinout správnou odstředivou sílu a spolehlivě oddělit pevné částice od kapaliny, kterou lze pak jednoduše dekantovat. Obsluhu vám usnadní deset přednastavených rychlostí. Kryt s funkcí alarmu chrání vzorky před kontaminací. Kromě alarmu pracuje elektrická odstředivka tiše a plynule, takže ji můžete v laboratoři používat, aniž by rušila ostatní. Kromě toho je centrifuga chráněna proti překročení nadměrné rychlosti. Lehká a kompaktní konstrukce umožňuje pohodlné přenášení centrifugy. Kromě toho můžete malou odstředivku používat i v úzkých pracovních prostorech, takže ušetříte místo. Pomocí časovače můžete snadno zvolit dobu provozu v rozmezí 0 až 99 min. Ušetříte si tak zbytečné čekání tím, že si sami určíte, kdy bude odstřeďování automaticky ukončeno. Pokud chcete laboratorní centrifugu používat déle než 99 minut, jednoduše zapněte funkci nepřetržitého provozu. Všechny hodnoty lze nastavit na dezinfikovatelném ovládacím panelu a díky čitelnému displeji o nich budete mít stále přehled.

Produkt je výrobek značky Steinberg Systems ,distribuovaný s EAN kódem 4062859146076.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Stolní odstředivka - 8 x 15 ml - RZB 1880 xg s 8 adaptéry pro 5 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Steinberg Systems a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Steinberg Systems najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Stolní odstředivka - 8 x 15 ml - RZB 1880 xg s 8 adaptéry pro 5 ml
Právě si prohlížíte...

12990,- Kč