Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Stojanový věšák na oblečení - 8 tyčí - chromovaná ocel - stojan na deštníky

Stojanový věšák na oblečení - 8 tyčí - chromovaná ocel - stojan na deštníky

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Stojanový věšák na oblečení - 8 tyčí - chromovaná ocel - stojan na deštníky z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Stojanový věšák na oblečení - 8 tyčí - chromovaná ocel - stojan na deštníky .

Detailní informace

Stojan na oděvy od společnosti Fromm & Starck – povinná výbava u vašeho vchodu! Vlastníte malou restauraci, kavárnu nebo hledáte možnost, jak zhodnotit chodbu vašeho domu? Pak je stojan na oděvy STAR_CS_05 od společnosti Fromm & Starck pro vás přesně tou správnou volbou! Tento věšák na oděvy spojuje ušlechtilý design a praktičnost a hodí se skvěle do jakéhokoliv prostředí! moderní – elegantní, nenápadný stříbrný design šetří místo – je možné sem bez problémů zavěsit bundy a klobouky, aniž byste potřebovali zbytečně mnoho místa stabilní – chromo...vaná ocel zajišťuje maximální pevnost s možností vysokého zatížení – díky své maximální nosnosti 10 kg unese všechny vaše bundy bonus – kromě věšáku na zavěšení bund je tento šatní stojan vybaven také držákem na ručníky

Produkt je výrobek značky Fromm & Starck ,distribuovaný s EAN kódem 4062859009852.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Stojanový věšák na oblečení - 8 tyčí - chromovaná ocel - stojan na deštníky a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fromm & Starck a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fromm & Starck najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Stojanový věšák na oblečení - 8 tyčí - chromovaná ocel - stojan na deštníky
Právě si prohlížíte...

999,- Kč