Stojan na víno PRAIA Dekorhome,Stojan na víno PRAIA Dekorhome

Stojan na víno PRAIA Dekorhome,Stojan na víno PRAIA Dekorhome
Stojan na víno PRAIA Dekorhome,Stojan na víno PRAIA Dekorhome
Stojan na víno PRAIA Dekorhome,Stojan na víno PRAIA Dekorhome
Stojan na víno PRAIA Dekorhome,Stojan na víno PRAIA Dekorhome
8 494 8 312 1360
8 494,- Kč

Původní cena: 8 312,- Kč


Hodnocení:


Stojan na víno PRAIA Dekorhome,Stojan na víno PRAIA Dekorhome z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Stojan na víno PRAIA Dekorhome,Stojan na víno PRAIA Dekorhome .

Detailní informace

Stojan na víno PRAIA zaujme nevšedním vzhledem a kvalitními materiály. Regál vychází ze skutečného vinného sudu a je působivý zejména svým designem velké mapy světa. Tělo sudu je vyrobeno z masivního borovicového dřeva, přičemž dvě ozdobné lišty se zlatými nýty dodávají vzhledu zvláštní kouzlo.  Otevřený stojan na víno nabízí prostor až pro 9 lahví a uzavřená přihrádka má navíc další úložný prostor pro sklenice na víno a další nápoje.Úložný prostor stojanu na víno lze využít i jako malý pult, na který lze umístit sklenku vína a občerstvení. Důl...ežité upozornění: Vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní produkt, je každý exemplář naprosto jedinečný. Nerovnosti, barevné přechody, charismatické suky, praskliny nebo rozměrové rozdíly jsou možné a vytvářejí originalitu a dotvářejí kouzlo dřeva. Barva:přírodní hnědá / černá / zlatá Rozměry:šířka: 75 cm hloubka: 38 cm výška: 80 cm  Přihrádka:šířka: 31 cm hloubka: 26 cm výška: 33 cm  Materiál:masivní borovicové dřevo / kovDodáváno v demontu. ,Stojan na víno PRAIA zaujme nevšedním vzhledem a kvalitními materiály. Regál vychází ze skutečného vinného sudu a je působivý zejména svým designem velké mapy světa. Tělo sudu je vyrobeno z masivního borovicového dřeva, přičemž dvě ozdobné lišty se zlatými nýty dodávají vzhledu zvláštní kouzlo.  Otevřený stojan na víno nabízí prostor až pro 9 lahví a uzavřená přihrádka má navíc další úložný prostor pro sklenice na víno a další nápoje.Úložný prostor stojanu na víno lze využít i jako malý pult, na který lze umístit sklenku vína a občerstvení. Důležité upozornění: Vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní produkt, je každý exemplář naprosto jedinečný. Nerovnosti, barevné přechody, charismatické suky, praskliny nebo rozměrové rozdíly jsou možné a vytvářejí originalitu a dotvářejí kouzlo dřeva. Barva:přírodní hnědá / černá / zlatá Rozměry:šířka: 75 cm hloubka: 38 cm výška: 80 cm  Přihrádka:šířka: 31 cm hloubka: 26 cm výška: 33 cm  Materiál:masivní borovicové dřevo / kovDodáváno v demontu. 

Produkt je výrobek značky Invicta ,distribuovaný s EAN kódem 4251854726707.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 8.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Stojan na víno PRAIA Dekorhome,Stojan na víno PRAIA Dekorhome a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Invicta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Invicta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Stojan na víno PRAIA Dekorhome,Stojan na víno PRAIA Dekorhome
Právě si prohlížíte...

8494,- Kč