Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá,Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá

Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá,Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá
Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá,Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá
Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá,Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá
Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá,Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá
5 805 5 748 460
5 805,- Kč

Původní cena: 5 748,- Kč


Hodnocení:


Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá,Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá,Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá .

Detailní informace

S naší okouzlující stojací lampou ABUJA v elegantní bílé / černé a zlaté barvě můžete do svého domova vnést příjemné osvětlení. Nadčasový design vyzařuje moderní vzhled a lze jej kombinovat s různými styly bydlení – ať už je to pohovka v designu Chesterfield nebo sametové křeslo ve skandinávském vzhledu!  Zvláštním detailem je stínidlo, které se skládá ze dvou do sebe zapadajících válců a tlumí světlo. Díky jednoduché obloukové siluetě si osvětlení přijde na své. Pevná, kulatá základna z pravého mramoru zajišťuje stabilitu a stabilitu. Náš tip:... Zkombinujte lampu s bílým nábytkem a bytovými doplňky ve zlaté barvě – tak vytvoříte obzvláště elegantní prostředí. Barva: černá / zlatábílá / zlatá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: plast / kov / mramorRozměry: šířka: 170 cmhloubka: 38 cmvýška: 214 cm kabel: 250 cmstínidlo: 48 cm x 48 cm x 30 cm (ŠxHxV)Patice: E27 max. 60 wattů (žárovka není součástí dodávky)Dodáváno v demontu. ,S naší okouzlující stojací lampou ABUJA v elegantní bílé / černé a zlaté barvě můžete do svého domova vnést příjemné osvětlení. Nadčasový design vyzařuje moderní vzhled a lze jej kombinovat s různými styly bydlení – ať už je to pohovka v designu Chesterfield nebo sametové křeslo ve skandinávském vzhledu!  Zvláštním detailem je stínidlo, které se skládá ze dvou do sebe zapadajících válců a tlumí světlo. Díky jednoduché obloukové siluetě si osvětlení přijde na své. Pevná, kulatá základna z pravého mramoru zajišťuje stabilitu a stabilitu. Náš tip: Zkombinujte lampu s bílým nábytkem a bytovými doplňky ve zlaté barvě – tak vytvoříte obzvláště elegantní prostředí. Barva: černá / zlatábílá / zlatá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: plast / kov / mramorRozměry: šířka: 170 cmhloubka: 38 cmvýška: 214 cm kabel: 250 cmstínidlo: 48 cm x 48 cm x 30 cm (ŠxHxV)Patice: E27 max. 60 wattů (žárovka není součástí dodávky)Dodáváno v demontu. 

Produkt je výrobek značky Invicta ,distribuovaný s EAN kódem 4251854728022.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 25.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 290,- Kč
3 790,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá,Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Invicta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Invicta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá,Stojací lampa ABUJA Dekorhome Bílá
Právě si prohlížíte...

5805,- Kč