Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Štítky LappKabel LCK-48 WH , 18 ks na listu, bílá

Štítky LappKabel LCK-48 WH , 18 ks na listu, bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Štítky LappKabel LCK-48 WH , 18 ks na listu, bílá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FonetipZískejte tento produkt se slevou z obchodu Fonetip a budete spokojení s dodaným Štítky LappKabel LCK-48 WH , 18 ks na listu, bílá .

Detailní informace

Popis· Určené pro označení kabelů a rozváděčů · Bílé nebo žluté štítky · Lze potisknout pomocí laserové tiskárny a softwaru FLEXIMARK® FL-Soft nebo popsat označovačem odolným proti vodě a rozmazání · Průhledná fólie se přilepí přes popsaný štítek a ochrání ho před otěrem, vlhkostí, oleji a rozpouštědly Upozornění: Používat pouze s originálními tonery. Listy vkládat pouze v manuálním režimu. Nejlepších výsledků dosáhnete s laserovou tiskárnou s přímým vkládáním listů bez ohybu přes válce a s nízkým vznikem tepla
VybaveníOdolné vůči obrusuCh...ráněny vůči vlhkosti, oleji a rozpouštědlům.Rozsah dodávky1 list.Technické parametryMateriálPolyesterČíslo výrobce83256160Typ (výrobce)LCK-48 WHVnější délka297 mmTeplota (max.)+125 °CTeplota (min.)-40 °CBarvaBíláVnější šířka210 mmMnožství1 listůEtikety na každém listu18Řada (výrobce štítků)FleximarkŠířka ploch pro potištění25.40 mmDélka ploch pro potištění34 mmTyp štítku na kabely (kategorie)Kabelové značenípočet štítků18Potisknutelná plocha34 x 25.40 mmBarva aktivního poleBílá]]>

Produkt je výrobek značky Lappkabel ,distribuovaný s EAN kódem 4044773210415.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Štítky LappKabel LCK-48 WH , 18 ks na listu, bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lappkabel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lappkabel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Štítky LappKabel LCK-48 WH , 18 ks na listu, bílá
Právě si prohlížíte...

4131,- Kč