Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Spací pytel mumie Cattara BERGEN 0°C velikost OSFA

Spací pytel mumie Cattara BERGEN 0°C velikost OSFA
Spací pytel mumie Cattara BERGEN 0°C velikost OSFA
Spací pytel mumie Cattara BERGEN 0°C velikost OSFA
Spací pytel mumie Cattara BERGEN 0°C velikost OSFA

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Spací pytel mumie Cattara BERGEN 0°C velikost OSFA z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Bagosport a budete spokojení s dodaným Spací pytel mumie Cattara BERGEN 0°C velikost OSFA .

Detailní informace

Spací pytel mumie Bergen, je spacákem, který dokonale kopíruje tělo a má tak nejlepší tepelně izolační vlastnosti a je vybaven zatažitelnou kapucí chránící hlavu. Spací pytel Bergen, je stejně jako veškeré spacáky typu mumie, vhodný zejména pro delší pobyt v přírodě.Na komfort a teplotu uvnitř spacího pytle má vliv oblečení.Spánek je doporučen jen ve spodním prádle, případně s tričkem.Je totiž důležité vyhřát si spacák a zbytečně neohřívat oblečení. Spacák Bergen je vybaven čtyřmi vrstvami, vnější materiál je polyester taffeta 210T s povrchovou... úpravou Rip-Stop, díky které se dále nezvětšují případné vzniklé trhliny materiálu.Další vrstvou je vnitřní, připomínající příjemné hedvábí a je z polyesteru 210T.Poslední vrstvou je zdvojená vrstva izolační z polyesterových dutých vláken (hollow fiber), kdy každá ze dvou vrstev má gramáž 150g/m2.Dutá vlákna zadržují velké množství vzduchu a zajišťují rychlý odvod vlhkosti a zároveň mají výborné izolační vlastnosti. Spacáky vybíráme hlavně podle jejich teplotních limitů, kde "comfort" značí teplotu při které nám bude příjemně, limit, je teplota při které ještě budeme v teple a v neposlední řadě je tu teplota "extrem", která udává maximální únosnou teplotu. Teplotní limity pro spacák Bergen viz.tabulka níže.Limity jednotlivých spacáků, jsou vždy uvedeny na štítku výrobku. Technická data rozměry 230 x 80/55 cm rozměry v balení 34 x 21 cm váha 1,58 kg teplotní limit (Comfort) 10°C teplotní limit (Limit) 5°C teplotní limit (Extrem) 0°C

Produkt je výrobek značky Cattara ,distribuovaný s EAN kódem 8591686134148.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: OSFA
  • Hmotnost: 1.800000 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Spací pytel mumie Cattara BERGEN 0°C velikost OSFA a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cattara a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cattara najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Spací pytel mumie Cattara BERGEN 0°C velikost OSFA
Právě si prohlížíte...

820,- Kč