Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sonnentor Adventní kalendář čajů 24 sáčků BIO

Sonnentor Adventní kalendář čajů 24 sáčků BIO

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sonnentor Adventní kalendář čajů 24 sáčků BIO z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Sonnentor Adventní kalendář čajů 24 sáčků BIO .

Detailní informace

V rozkládací krabičce naleznete 24 různých biočajů: Dobrá nálada bio (bylinný čaj) Adventní ovocný čaj bio (aromatizovaný ovocný čaj) Zázvor citron bio (bylinná směs se zázvorem) Čaj štěstí bio (bylinný čaj) English Tea Assam Jablíčko z pece bio (ovocný čaj s kořením) Máta peprná bio Čas na perníček bio (bylinná směs s kořením) Očista duše bio (bylinná směs) Šalvěj bio; Jemný kurkumový sen bio (kořeněná směs) Zelený čaj jemný čínsky bio (obsahuje kofein) Naplnit své sny bio (kořeněná směs) Meduňka bio; Pai Mu Tan Skořicový zázrak bio (bylinná s...měs s kořením) Balzám na nervy bio (bylinná směs) Kouzlo krbu bio (aromatizovaný ovocný čaj s kořením) Dobré ráno bio (bylinný čaj) Zklidnit mysl bio (bylinná směs) Zimní noc bio (aromatizovaný ovocný čaj) Základy rovnováhy bio (bylinný čaj) Anděl strážný bio (bylinný čaj) Ježíškův nebeský čaj bio (bylinná směs s kořením) Roztomilé ilustrace potěší oko a nové básničky na přebalech jednotlivých čajů zahřejí na duši. V sadě najdete ty nejoblíbenější čaje Sonnentor, např. Dobrá nálada, Jemný kurkumový sen nebo Anděl strážný.

Produkt je výrobek značky Sonnentor.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sonnentor Adventní kalendář čajů 24 sáčků BIO a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sonnentor a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sonnentor najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sonnentor Adventní kalendář čajů 24 sáčků BIO
Právě si prohlížíte...

159,- Kč