Solární zavlažovací systém - {{number_of_sections}} Kapač - 10 m hadice

Solární zavlažovací systém - {{number_of_sections}} Kapač - 10 m hadice
2 999 2 999 243
2 999,- Kč

Původní cena: 2 999,- Kč


Hodnocení:


Solární zavlažovací systém - {{number_of_sections}} Kapač - 10 m hadice z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Solární zavlažovací systém - {{number_of_sections}} Kapač - 10 m hadice .

Detailní informace

Nemáte přípojku vody ani elektřiny a chcete efektivně zalévat rostliny? Se solárním zavlažovacím systémem od hillvert je to hračka! Je napájen solárním panelem, který při slunečním svitu nabíjí baterii. Čerpadlo čerpá vodu z nádoby, například ze sudu na dešťovou vodu. Musíte se jen ujistit, že je vždy dostatečně naplněna vodou. A co je nejlepší: zavlažování funguje zcela automaticky. Kapátka, která přivádějí vodu k rostlině, se vkládají do hadice o délce 10 m pomocí T-kusů. Díky 50 kapačů můžete zavlažovacím systémem zásobovat až 50 rostlin. Př...ipevněte kapátka k půdě pomocí malých háčků. Naveďte čerpadlo do nádrže na vodu, která přivádí vodu do hadice. Pomocí ovládací jednotky zvolte dobu zavlažování: 1 nebo 5 min/24 h; 2 nebo 8 min/48 h; 3 nebo 12 min/72 h. Jakmile solární panel nabije baterii, zavlažování probíhá zcela automaticky podle zvoleného času. Čerpadlo je extrémně výkonné a čerpá vodu i z nádrží hlubokých až 2 m. Například optimálně využíváte dešťovou vodu ze sudu na vodu. Pokud je zahrada mírně svažitá, není to také žádný problém. Čerpadlo dopravuje vodu až do výšky 3 m. Čerpadlo je napájeno baterií, kterou solární panel plně nabije za pouhých 6-8. hodin na slunci. Při zavlažování 12 minut každých 72 hodin je tak vždy k dispozici dostatečný výkon.

Produkt je výrobek značky Hillvert ,distribuovaný s EAN kódem 4062859193193.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Solární zavlažovací systém - {{number_of_sections}} Kapač - 10 m hadice a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hillvert a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hillvert najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Solární zavlažovací systém - {{number_of_sections}} Kapač - 10 m hadice
Právě si prohlížíte...

2999,- Kč