Solární zahradní fontána - 4 mísy na nástěnné sestavě - LED osvětlení

Solární zahradní fontána - 4 mísy na nástěnné sestavě - LED osvětlení
5 099 3 199 350
5 099,- Kč

Původní cena: 3 199,- Kč


Hodnocení:


Solární zahradní fontána - 4 mísy na nástěnné sestavě - LED osvětlení z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Solární zahradní fontána - 4 mísy na nástěnné sestavě - LED osvětlení .

Detailní informace

Máte někdy pocit, že vám na zahradě něco chybí? Co takhle zahradní fontána? Je napájen solárním panelem, jemné šplouchání vody vytváří příjemnou atmosféru a v neposlední řadě vypadá atraktivně: Design čtyř misek na nástěnné sestavě bude na vaší zahradě jistě příjemnou pastvou pro oči a dodá celkovému obrazu rozhodující akcent. Díky ploché zadní části můžete fontánu optimálně umístit na okraj zahrady nebo před zeď. Díky vodnímu prvku dosáhnete příjemného mikroklimatu, které pozitivně ovlivňuje okolní rostliny. A ptáci vděčně přijímají fontánu ja...ko zdroj vody. Vodní prvek napájíte elektřinou ekologicky šetrným způsobem pomocí solárního panelu, která je uložena ve vysoce kvalitní lithiové baterii. Ten pohání výkonné čerpadlo, které zajišťuje průtok vody 300 l/h. Aby solární fontána na zahradě nerušila vizuální dojem, umístěte solární panel pomocí kabelu o délce 500 cm na místo mimo okrasnou fontánu, kde je málo světla. V noci zajišťuje atmosféru integrované LED osvětlení. Kaskádová fontána je vyrobena z polyresinu. Materiál je nejen voděodolný, ale také velmi stabilní a odolný, takže vaše zahradní fontána odolá jakémukoli počasí. Pro bezpečný provoz ve venkovním prostředí je vodotěsné čerpadlo vybaveno stupněm krytí IPX8 a solární články jsou chráněny proti stříkající vodě díky stupni krytí IP44.

Produkt je výrobek značky Hillvert ,distribuovaný s EAN kódem 4062859177582.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Solární zahradní fontána - 4 mísy na nástěnné sestavě - LED osvětlení a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hillvert a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hillvert najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Solární zahradní fontána - 4 mísy na nástěnné sestavě - LED osvětlení
Právě si prohlížíte...

5099,- Kč