Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sněžnice Ferrino Miage 2020 green

Sněžnice Ferrino Miage 2020 green
Sněžnice Ferrino Miage 2020 green
Sněžnice Ferrino Miage 2020 green
Sněžnice Ferrino Miage 2020 green

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sněžnice Ferrino Miage 2020 green z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Sněžnice Ferrino Miage 2020 green .

Detailní informace

Velká dopadová plocha sněžnic zabraňuje propadání do čerstvého sněhu, nosnost sněžnic je deklarována až do 120 kg. Pevný rám z tvrzeného plastu, který odolává teplotám až k -20 °C, v kombinaci s keramickými prvky zaručuje vysokou odolnost. Ocelová čepel na špici a dalších 6 hrotů zajišťují stabilitu v prašanu a na mírně zamrzlém povrchu.
Vázání Castor Speci...al je velmi jednoduché ale spolehlivé, manipulaci zvládne i úplný začátečník. Stačí si nastavit velikost vázání na svou obuv, zasunout špičku boty do "koše" v přední části a dotáhnout popruhy na špičce a u kotníku. Kotníkový popruh vybaven utahováním s ráčnou, stačí provléknout klínový pásek ráčnou a párkrát ji zvednout a dotáhnout, aby byla bota pevně fixována ke sněžnicím. Při uvolnění popruhu stačí povolit vázání červenou částí ráčny.
Fixace vázání je zajištěno pomocí TD Systému - ocelový zámek aretuje zadní část vázání, pro uvolnění vázání stačí zámek odklopit. Při prudkém stoupání je pak možné zámkem podložit patu vázání, chůze do kopce je tak pohodlnější.
Vlastnosti:
Technické sněžnice s velkou dopadovou plochou a vysokou nosnostíGrip zajišťuje ocelová čepel a šest ocelových hrotůRám sněžnice je vyroben z tvrzeného plastu v kombinaci s keramickými prvky, který je odolný vůči mrazu, materiál je testován při plném zatížení při -20 °CVelikost vázání pro obuv velikosti 34 EU až 48 EUVázání typu Castor Special se velmi jednoduše ovládá pomocí stahovacího popruhu na špici a řáčnového systému u kotníkuPolstrování kotníkového popruhu zvyšuje komfort nošení a nepoškozuje obuvTD Systém složený z ocelového zámku pro odemknutí a podložení patyNosnost: 120 kgTransportní obal na zip

Produkt je výrobek značky Ferrino ,distribuovaný s EAN kódem 8014044881367.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Ferrino Peněženka Rambla šedá

Velikost Výrobce neuvádí / Ferrino
750,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sněžnice Ferrino Miage 2020 green a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ferrino a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ferrino najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sněžnice Ferrino Miage 2020 green
Právě si prohlížíte...

3568,- Kč