Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sněžnice Ferrino Felik red

Sněžnice Ferrino Felik red
Sněžnice Ferrino Felik red
Sněžnice Ferrino Felik red
Sněžnice Ferrino Felik red

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sněžnice Ferrino Felik red z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Sněžnice Ferrino Felik red .

Detailní informace

Mírné zvednutá špička nezapadá do prašanu a zjednodušuje chůzi v hlubokém sněhu. Díky užšímu designu je chůze pohodlnější, zejména pak začátečníci se se sněžnicemi rychle sžijí. Rám z tvrzeného plastu s dvojitým profilováním poskytuje neustálý záběr a perfektní stabilitu. Ocelová čepel a šest širokých ocelových hrotů drží v ...čerstvém prašanu, firnovém sněhu i na zmrzlém podkladu. Mírně zvednutá špička zjednodušuje chůzi v hlubokém sněhu a při chůzi z kopce se podstatně snižuje možnost zakopnutí. Zapínání Castor Special je velmi jednoduché ale spolehlivé, manipulaci zvládne i úplný začátečník. Stačí si nastavit velikost vázání na svou obuv, zasunout špičku boty do "koše" v přední části a dotáhnout popruhy na špičce a u kotníku. Kotníkový popruh vybaven utahováním s ráčnou, stačí provléknout klínový pásek ráčnou a párkrát ji zvednout a dotáhnout, aby byla bota pevně fixována ke sněžnicím. Při uvolnění popruhu stačí povolit vázání červenou částí ráčny. Fixace vázání Q-UP je navrženo tak, aby jej bylo možné odemknout trekovou holí. Stejně tak je možné zámkem podložit patu a tím si ulehčit stoupání.
Vlastnosti:Sněžnice z odolného tvrzeného plastuUžší design a dvojité profilování rámu zajišťuje pohodlnou chůzi a perfektní stabilituMírně zvednutá špice zjednodušuje chůzi v hlubokém sněhuOcelová čepel na špici vázání a celkem šest širokých ocelových hrotůNastavitelná velikost vázání od velikosti obuvi 34 EU až 48 EUVázání Castor Special se velmi jednoduše ovládá pomocí stahovacího popruhu na špici a ráčnového popruhu pro fixaci kotníkuPolstrování kotníkového popruhu zvyšuje komfort nošení a nepoškozuje obuvZámek vázání Q-UP je navržen tak, aby jej bylo možné odemknout pomocí trekové hole, stejně tak je možné podložit zámkem patuNosnost: 100 kgTransportní obal na zip

Produkt je výrobek značky Ferrino ,distribuovaný s EAN kódem 8014044979453.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Ferrino Narrows 70 Blue

Blue / Supertex Jacquard Weave 500D / Ferrino
2 589,- Kč
2 526,- Kč
Detail

Ferrino Solo Orange

Orange / Polyester / Ferrino
8 969,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sněžnice Ferrino Felik red a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ferrino a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ferrino najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sněžnice Ferrino Felik red
Právě si prohlížíte...

5034,- Kč