Snap - Křeslo ušák hladké, manšestrové s taburetem 1-3 dny od značky Snap - 31% sleva

-31%
Snap - Křeslo ušák hladké, manšestrové s taburetem 1-3 dny od značky Snap
6 068 8 789 1103
6 068,- Kč

Původní cena: 8 789,- Kč


Hodnocení:


Snap - Křeslo ušák hladké, manšestrové s taburetem 1-3 dny od značky Snap z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ezidle a budete spokojení s dodaným Snap - Křeslo ušák hladké, manšestrové s taburetem 1-3 dny od značky Snap .

Zlevněné zboží

Křeslo Ušák s taburetem od značky Snap vám zajistí maximální relaxaci.Oba produkty se vyznačují jednoduchostí, vysokou kvalitou, klasickou elegancí a pohodlím.Tato sestava Ušáku s taburetem je skvělou volbou ke krbu ve vašem obýváku, ale hodí se ale i do ložnice nebo hotelové haly.Opěrka nohou i křeslo jsou čalouněny stejnou látkou - Ontario 2 (béžová) a Ontario 15 (šedá). Najdete je v záložce Materiály (látky).Před zakoupením této sestavy si můžete také objednat vzorník vybraných barev.V sedáku taburetu i křesla je použita speciálně připravená... dvousložková pěna, která je výsledkem společného úsilí značky Snap a výrobce pěn Eurofoam. Toto technologické řešení zajišťuje měkké, pohodlné sezení a zároveň má správnou elasticitu při mnohahodinovém používání.Křeslo Ušák a taburet mají konstrukci z kvalitního bukového dřeva. Nohy v barvě světlého ořechu (6) jsou lakovány vysoce kvalitním italským lakem na vodní bázi, který je bezpečný pro životní prostředí i uživatele.V této nabídce vám představujeme sestavu Ušák, nicméně oba produkty je možné zakoupit i samostatně - hladké křeslo Ušák a taburet Ušák.Na tento model se vztahuje2 letá záruční dobavýrobce, která je poskytována v systému door to door pro Vaše maximální pohodlí.Produkt Vám bude vždydoručen ZDARMAna uvedenou adresu.DŮLEŽITÉ:V případě, že daný produkt nesplňuje Vaše očekávání, máte právo na vrácení zboží do 14 dnů od doručení.Rozměry:
Křeslo Ušák hladké:Taburet Ušák:*Uvedená velikost se může mírně lišit v závislosti na konfiguraci produktu. Rozměrová tolerance mezi produkty stejné konfigurace je +/- 20mm.

Produkt je výrobek značky Snap.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Snap - Křeslo ušák hladké, manšestrové s taburetem 1-3 dny od značky Snap a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Snap a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Snap najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Snap - Křeslo ušák hladké, manšestrové s taburetem 1-3 dny od značky Snap
Právě si prohlížíte... - 31% sleva

6068,- Kč