Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Smoby Kuchyňské studio Tefal s prádelnou - 21% sleva

-21%
Smoby Kuchyňské studio Tefal s prádelnou

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Smoby Kuchyňské studio Tefal s prádelnou z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Smoby Kuchyňské studio Tefal s prádelnou .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Tolik herních možností v jednom produktu! V kuchyni Smoby Tefal Studio s prádelnou můžete vařit i prát a žehlit, protože inovativní kuchyně 2 v 1 má nejen dokonalé vybavení na vaření, ale také skutečnou prádelnu. Hrací kuchyňka Tefal Studio si v ničem nezadá s velkými Original en, ale má špičkové vybavení: elektronickou varnou desku se dvěma různými zvuky vaření, dřez s baterií, troubu, lednici, odsavač par s integrovaným kávovarem a sodovou fontánou. Ani v oblasti praní není pro malé domácí pomocníky co ře...šit: pračka je vybavena otevíracími dvířky s průzorem a přihrádkou na prací prostředek rozdělenou na dvě části. Lze jej ovládat pomocí knoflíku s funkcí Krick Krack. K dispozici je také oděvní kůň, žehlicí prkno s mechanickou žehličkou a malý koš na prádlo se dvěma držadly, který lze uložit pod žehlicí prkno. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 87 x 64 x 100 cm. Hmotnost: 5,510 kg Materiál a péče: Materiál: plast Pokyny pro péči: Lze prát vlhkým hadříkem. Součástí dodávky je: Rozsáhlé příslušenství do kuchyně a domácnosti zahrnuje celkem 36 doplňků: Pánev, hrnec s pokličkou, tři kuchyňské pomůcky, dva hrnky, dvě sklenice, dva talíře, dvě sady příborů, tři podložky pod kávovar, slánka a pepřenka s funkcí cvrnkání a prázdný obal na hraní. Dále je zde koště a lopatka, dva věšáky na oblečení, čtyři kolíčky na prádlo a žehlička s mechanickou funkcí.

Produkt je výrobek značky Smoby ,distribuovaný s EAN kódem 3032163110507.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Smoby Kuchyňské studio Tefal s prádelnou a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Smoby a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Smoby najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Smoby Kuchyňské studio Tefal s prádelnou
Právě si prohlížíte... - 21% sleva

2526,- Kč