Smaltovaná dóza "Sterling Check" 1,3L - MacKenzie-Childs

Smaltovaná dóza
Smaltovaná dóza
Smaltovaná dóza
Smaltovaná dóza
3 778 3 778 1854
3 778,- Kč

Původní cena: 3 778,- Kč


Hodnocení:


Smaltovaná dóza "Sterling Check" 1,3L - MacKenzie-Childs z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Decor online a budete spokojení s dodaným Smaltovaná dóza "Sterling Check" 1,3L - MacKenzie-Childs .

Detailní informace

Praktické, designové a stylové. To jsou dózy od MacKenzie-Childs s ikonickým šachovým vzoremSterling Check®. Ruční práce, originální design a precizní zpracování jsou typické pro tuto značku, která právě díky nim přináší svým obdivovatelům každodenní radost. Dóza je ručně malovaná, vyrobená ze smaltované oceli, zdobená jemnou glazurou. Víčko má krásnou úchytku v barvě jantaru. Mosazné akcenty dodávají dóze na eleganci.  Využití dózy je čistě na vaší fantazii… Hodí se do koupelny na vatové tampóny, v kuchyni ji užijete na kávové kapsle..., sladkosti, čaj či jiné pochutiny. Své místo určitě najde také v kanceláři, k uložení tužek či drobností. Ruční práce Každý kus je originál Ve stejném stylu lze koupit konvici, dózy, hrnečky a talíře.  Pokud se Vám od této značky cokoli líbí a nenašli jste to u nás, tak se na nás neváhejte obrátit. Rádi Vám produkty zajistíme. Údržba Nelze vloží do myčky. Nutné ruční mytí se šetrnými čistícími prostředky - nutné ihned osušit.   Odkazy: O značce MacKenzie-Childs ZDE. Produkty MacKenzie-Childs ZDE.  

Produkt je výrobek značky Mackenzie-childs ,distribuovaný s EAN kódem 840115619366.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 20 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Smaltovaná dóza "Sterling Check" 1,3L - MacKenzie-Childs a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mackenzie-childs a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mackenzie-childs najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Smaltovaná dóza "Sterling Check" 1,3L - MacKenzie-Childs
Právě si prohlížíte...

3778,- Kč