Small foot ® Sada nádobí chutná - 19% sleva

-19%
Small foot ® Sada nádobí chutná
540 668 2189
540,- Kč

Původní cena: 668,- Kč


Hodnocení:


Small foot ® Sada nádobí chutná z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Small foot ® Sada nádobí chutná .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Sada na hraní modern e kuchyňka s hlubokými a mělkými talíři, hrnky a robustními příbory z masivního dřeva nabízí přesně to, co děti potřebují pro hodiny hraní v dětské kuchyňce. Různě barevné dřevěné disky symbolizují různé nápoje Dodatečný učební efekt: hrací sada nádobí obsahuje láskyplně potištěné prostírání/stolní soupravy, se kterými se i ty nejmenší děti naučí, jak správně prostřít stůl. Nádobí je navrženo tak, aby vydrželo, je odolné a robustní, pomáhá dětem rozvíjet jemnou motoriku, koordinaci ruka...-oko a hravou formou podporuje sociální interakci Zaoblené hrany a jemné tvary zároveň zajišťují příjemný pocit a bezpečnou zábavu při hře Rozměry a hmotnost: Rozměry talíře (průměr x výška): 14 x 2 cm Rozměry hrnku (průměr x výška): 5 x 6 cm Materiál a péče: Materiál: dřevo, tkanina Součástí dodávky je: 1 x small foot ® Sada nádobí s chutí Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do tří let. Nebezpečí udušení kvůli malým částem, které mohou být spolknuty.

Produkt je výrobek značky Small Foot ,distribuovaný s EAN kódem 4020972122452.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Modrá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

618,- Kč
451,- Kč
Detail
1 237,- Kč
945,- Kč
Detail

Small foot ® Bagr

Pestrobarevná / Dřevo / Small foot
308,- Kč
236,- Kč
Detail
356,- Kč
309,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Small foot ® Sada nádobí chutná a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Small Foot a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Small Foot najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Small foot ® Sada nádobí chutná
Právě si prohlížíte... - 19% sleva

540,- Kč