Small foot ® Řetěz na kočárek Seaside - 18% sleva

-18%
Small foot ® Řetěz na kočárek Seaside
394 483 913
394,- Kč

Původní cena: 483,- Kč


Hodnocení:


Small foot ® Řetěz na kočárek Seaside z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Small foot ® Řetěz na kočárek Seaside .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Věk: od 0 měsíců V tomto kočárkovém řetězu jsou na gumičce potažené látkou navlečeny dřevěné kuličky různých velikostí spolu s dřevěnou vážkou, jejíž látková křídla jsou vyplněna praskající fólií. Přírodní dřevěné prvky a jemné barvy modern dělají z tohoto řetězu na kočárek funkční poutač - vypadá dobře nejen na kočárku, ale také na autosedačce, postýlce, v autě nebo na háčku nad přebalovací jednotkou. Tlakové bezpečnostní body na závěsných kroužcích zajišťují bezpečné upevnění. Délku řetízku lze individuálně nastavit, a... proto je vhodný pro kočárky různých šířek. Délka se nastavuje posunutím kuličky nebo zkrácením pásku - v závislosti na požadované délce Konce pružného pásku jsou v každém případě elegantně zakryty kuličkou Ideální dárek k narození dítěte nebo k prvnímu setu, který hravou formou podporuje rané zrakové vnímání a akustické uvědomění. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu: max. délka: 92 cm, min. délka: 75 cm, Ø zapínání cca 6 cm. Hmotnost: 0,25 kg Materiál a péče: Materiál: dřevo, látka, plast

Produkt je výrobek značky Small Foot ,distribuovaný s EAN kódem 4020972123947.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

297,- Kč
247,- Kč
Detail
1 732,- Kč
1 347,- Kč
Detail
2 103,- Kč
1 816,- Kč
Detail
443,- Kč
320,- Kč
Detail
668,- Kč
486,- Kč
Detail
6 187,- Kč
5 623,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Small foot ® Řetěz na kočárek Seaside a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Small Foot a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Small Foot najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Small foot ® Řetěz na kočárek Seaside
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

394,- Kč