Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Small foot ® Překážková sada Cavaletti pro děti

Small foot ® Překážková sada Cavaletti pro děti

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Small foot ® Překážková sada Cavaletti pro děti z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Small foot ® Překážková sada Cavaletti pro děti .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let S těmito překážkami z masivního dřeva v sadě 2 kusů lze na zahradě nebo doma během chvilky vytvořit malou skákací dráhu. Dvě překážky, které jsou postaveny jako skutečné koňské kavalety, lze použít obzvlášť flexibilně. S tyčí otočenou směrem dolů pro malé skoky, ve vzpřímené poloze nebo položené na sebe, aby tvořily vysokou překážku. Díky šířce 80 cm jsou kavalety ideální pro jezdecké umění s hobby koněm. Hra na koně a skákání přes překážky s hobby koněm jsou oblíbenou zábavou pro milovníky koní všech věkov...ých kategorií. Tip: Několik sad překážek lze rozšířit a vytvořit tak velkou dětskou skokovou dráhu. Dětské překážky z masivního, ale lehkého dřeva jsou ideální také pro výcvik se psem (agility) a pro mnoho dalších pohybových her. Rozměry a hmotnost: Rozměry při stavbě: Cavaletti cca 30 x 81 x 30 cm, délka překážky: cca 78 cm, Ø cca 2,5 cm. Hmotnost: 2,45 kg Materiál a údržba: Materiál: Dřevo Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Malé části. Nebezpečí udušení.

Produkt je výrobek značky Small Foot ,distribuovaný s EAN kódem 4020972123978.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

693,- Kč
399,- Kč
Detail
1 732,- Kč
1 486,- Kč
Detail
297,- Kč
251,- Kč
Detail

Small foot ® Traktor

Zelená / Dřevo / Small foot
321,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Small foot ® Překážková sada Cavaletti pro děti a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Small Foot a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Small Foot najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Small foot ® Překážková sada Cavaletti pro děti
Právě si prohlížíte...

1427,- Kč